Browse By

Privoščite si trenutno najboljši telefon Samsung Galaxy S10e

Ste ljubitelj Samsung telefonov? Potem zagotovo veste, da je prišel tudi k nam Samsung Galaxy S10e, ki je trenutno najboljši tega proizvajalca. Seveda govorimo o super telefonih, ki nimajo izjemno velike diagonale zaslona, če ste bolj ljubitelj malih telefonov. Tudi manjši telefoni so namreč izjemno priročni in ker je ta proizvajalec ugotovil, da kupci iščejo tudi manjše diagonale, se je s serijo S10 odločil, da naredi tri različne velikosti zaslona, medtem ko so imele prejšnje serije le dve dimenziji, nobena pa ni bila prav majhna.

Samsung Galaxy S10e malenkost manj zmogljiv s10e

Če iščete malo manjši telefon, ptem se morate zavedati, da je Samsung Galaxy S10e malenkost slabša različica kot S10+. Pa saj to je razumljivo, glede na to, da je Samsung Galaxy S10e manjši in zato lahko proizvajalec v manjši telefon vgradi tudi manjše dele. Po drugi strani pa praviloma velja tudi to, da tisti, ki iščejo Samsung Galaxy S10e, ker je manjši, tudi telefona ne bodo uporabljali za enake namene kot kupci S10+, saj je pač ogromno bolj zahtevnih stvari veliko lažje narediti na večjem telefonu.

Kompromis med velikostjo in lastnostmi

Glede na vse skupaj lahko torej ugotovimo, da je proizvajalec na neki način ponudil kupcem tri velikosti te serije, hkrati pa naredil tudi odličen kompromis v tej seriji med Samsung Galaxy S10e, S10 in S10+, ki ga kupci pač morajo sprejeti, ko se odločajo za nakup. Je pa jasno tudi razlika v ceni, pri čemer je Samsung Galaxy S10e najcenejši predstavnik te serije. Četudi smo morda napisali, da je najmanj zmogljiv, pa se še vedno lahko zelo dobro kosa s konkurenčnimi telefoni drugih proizvajalcev in le redko kateri ga bo glede tehničnih lastnosti uspel prekositi. Zato lahko rečemo, da je tudi proizvajalcu uspelo narediti zelo privlačen telefon, ki bo zagotovo zelo zanimiv za velik krog ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *