Browse By

Poslovodstvo

Dolgoletni prijatelji smo se v jeseni našega življenja odločili, da naredimo spletno stran, na kateri bomo objavljali prav vse, kar nam pride pod roke. Prav vse nas veže ljubezen do računalništva in IT tehnologije, zato imamo dolgoletne izkušnje s tega področja, ki jih želimo deliti z vsemi zainteresiranimi. Nasvete in izkušnje bomo delili povsem brezplačno, zato se ne bojte vprašati, karkoli vas zanima. Četudi mi ne bomo poznali odgovora, bomo v 99,99 % primerov iskalca informacije znali usmeriti na pravo pot, da bo do informacije prišel.

Ravno to iskanje informacij po svetovnem spletu pa nas je pripeljalo do tega, da izdelamo spletno stran, kjer bomo vse te informacije zbirali ter jih brezplačno posredovali vsem uporabnikom svetovnega spleta. Naš namen je, da zbiramo informacije in jih razporedimo v smiselne skupine in podskupine. Glede na naše res dolgoletne izkušnje z ravno takšnega področja, nam to ne bo delalo velikih težav. Zelo veseli pa bomo vaše pomoči pri zbiranju informacij, in sicer so informacije lahko v obliki pisanih prispevkov, fotografij ali pa video posnetkov. Naj pa bo kakršnakoli informacija plod vašega dela in ne prekopirana od kjerkoli. Namreč, v kolikor bi bila od nekje prekopirana, to pomeni, da je že objavljena in da do nje rabimo zgolj vzpostaviti povezavo in že je v naši zbirki.

Pred objavo katerekoli informacije bo le – ta pregledana s strani našega poslovodstva in to zato, da ne bi prišlo do ponavljanja, s čimer bomo zagotovili verodostojnost vseh informacij na naši spletni strani.

Za več podrobnosti nam pišite.