Browse By

Kaj podariti poslovnemu partnerju?

Morda lahko sprva pomislimo, da je med vsemi obdarovanci najlažje poiskati darilo za poslovnega partnerja oziroma zaposlenega. A pogosto se lahko tudi tisti, zadolženi za iskanje primernih načinov obdarovanja zaposlenih in sodelavcev znajdejo v neprijetni zagati. Za kakšna poslovna darila se najpogosteje odločajo vodilni v podjetju, in kako poiskati kakšno malo bolj originalno idejo za obdarovanje?

Poleg unikatnih nogavičk za steklenice z logotipom podjetja, obeskov za ključe in podobnih praktičnih daril se sami potem težko spomnimo na kaj drugega. Za lažje iskanje dobrih idej za obdarovanje si lahko pomagamo s hitrim pregledom ponudbe na spletu. Tam lahko najdete katalog poslovnih daril podjetja Slovenika, kjer boste našli primerna poslovna darila za sodelavce, zaposlene ali zveste partnerje.

poslovna darila

Stara slovenskapijača namesto steklenice viskija

Geruš je stara grenka pijača, ki so jo pili idrijski rudarji. Pridelana je iz pelina, ki se ga pokuha, tako da nastane nekakšen sirup. V starih časih so jo pridelovali tako, da so pokuhali pelin. Ko je nastal sirup, so približno eno desetino vmešali v mešanico vode in alkohola. V privlačni darilni embalaži je steklenica z dvema kozarcema za žganje. Na embalaži je prepoznaven simbol rudarskega orodja. Takšna poslovna darila ne le ohranjajo spomin na slovensko tradicijo in obrt, temveč ponujajo možnost nakupa res posebnih izdelkov

Če so včasih pili to preprosto mešanico v takšni obliki, vam je zdaj na voljo posodobljena pijača, v kateri so dodana še nekatera zelišča za bolj dodelan okus. Vsa zelišča so pridelana na slovenskem dinarsko kraškem svetu, kjer vladajo najboljši pogoji za uspevanje številnih vrst rastlin. Med njimi so tako tudi nekatere zdravilne zeli kot tudi redke zaščitene vrste. Zelišča so ročno nabrana, naravno sušena in ekološko pridelana.

geruš kot darilo

Podarite komplet sladkih in zdravih domačih dobrot

Kdo se lahko upre ličnemu paketu, ki vsebuje sladke dobrote, ki pa ne škodujejo zdravju, ampak ga celo krepijo. Kot ena od bolj domiselnih možnosti za poslovna darila so paketi, v katerih se skriva čarobna moč narave, sladko razvajanje in obujanje stare slovenske tradicije. Vaš obdarovanec se bo razveselil okusnih medenjakov, kozarčka meda in trpotčevega sirupa.

Okusni medenjaki so izdelani iz pirine moke, med pa je ravno tako slovenske izdelave. Vse, ki imajo težave s prehladom in kašljem, bo pomiril trpotčev sirup, ki je bil izdelan po izročilu naših babic, ki so liste trpotca pustile v steklenem kozarcu skupaj s sladkorjem in ga v takšni obliki sušile na soncu. Ne le, da blagodejno vpliva na grlo in pomirja kašelj, temveč tudi lajša težave, ki jih povzročajo vnetja sluznice in žrela, obenem pa krepi imunski sistem.

domače dobrote

Prelistajte spletni katalog poslovnih daril

Vsa omenjena poslovna darila si lahko ogledate v spletnem katalogu poslovnih daril, kjer je na voljo še veliko drugih izdelkov. Med njimi so tudi posebni notesniki z motivi iz različnih zgodovinskih obdobij, ki so bila ključna za slovensko arhitekturno dediščino. Izbirate lahko med različnimi serijami, v katerih je na edinstven način izkazan poklon slovenskim arhitektom.

V prvi kolekciji notesnikov najdemo motive v povezavi z arhitekturnimi deli arhitekta Ivana Vurnika in njegove žene, slikarke Helene Kottler Vurnik. Med različnimi motivi najdemo fasado stavbe nekdanje Zadružne gospodarske banke, zgrajene leta 1922, in oltarno mizo v kapeli sv. Cirila in Metoda v Vratih.

Notesnike, ki jih lahko podarite kot poslovna darila, so oblikovali mladi slovenski oblikovalci in oblikovalke, ki delujejo v okviru Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje.

Druga kolekcija je sestavljena iz dveh map in je poklon slovenskemu arhitektu, inovatorju in urbanistu Maksu Fabianiju. Motivi za to kolekcijo pa so črpali navdih iz fasad znanih stavb, ki jih je zasnoval Fabiani v Ljubljani in Trstu. Za oblikovanje obeh map pa so poskrbeli mladi slovenski oblikovalci Naravoslovnotehniške fakultete v Ljubljani in Fakultete za dizajn Univerze na Primorskem. Za še natančnejši opis teh in drugih podobnih izdelkov obiščite spletno stran Slovenika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *