Browse By

Izdelava spletnih strani po korakih

Kot vsaka druga stvar, mora tudi izdelava spletnih strani imeti uvod, jedro in zaključek. Vsaka stvar potrebuje najprej načrt, kako jo bomo izdelali, tako gre tudi v tej zadevi, pa če se dela izdelava spletnih strani WordPress cms-ja ali pa za custom izdelava spletnih strani. O vsem skupaj je najprej potrebno dobro razmisliti in najprej zrisati žične modele (wireframe) v katere že vključimo vse pomembnejše funkcionalnosti in že določimo kako bo izgledala postavitev elementov na strani. V tem prvem koraku se tudi že določijo največje koristi in prednosti za obiskovalce spletne strani, katere vas bodo razlikovale od konkurence ter s katerimi bo stran obiskovalca prepričala, da postane vaš kupec oz. stranka.

V drugem koraku se postavi grafična podoba

Izdelava spletnih strani v naslednjem koraku zahteva postavitev grafične podobe le-te, ki pa mora potekati v tesnem sodelovanju z naročnikom, pa naj se izvaja izdelava spletnih strani WordPress cmsja ali pa custom. Naročnik je tisi, ki mora biti on zadovoljen s samim izgledom, vsemi kategorijami, podstranmi, košaricami, s kontaktnimi obrazci in vsemi ostalimi možnimi željami in zahtevami naročnika. Šele, ko je naročnik zadovoljen z grafičnim izgledom, izdelava spletnih strani preide v naslednji korak, v katerem nastopi delo programerjev, da vse skupaj realizirajo v skladu z do tedaj dogovorjenim. Glavno delo programerjev je, da naredijo vse v skladu z zamislimi oblikovalca, da uredijo vse morebitno potrebne preusmeritve, saj je to lahko ključnega pomena za dobro uvrstitev na Googlu oz. internetnih iskalnikih.

izdelava spletnih strani

Zadnji korak pa je povečanje obiska in posledično prodaje

Že v osnovi se je naročnik odločil, da se zanj začne izdelava spletnih strani zato, da si bo na koncu povečal prodajo. Zato, da se to v doglednem času tudi res zgodi, je nujno potrebna tudi optimizacija spletne strani, za katero se priporoča, da je v tesni povezavi z Google in Facebook oglaševanjem. Če se vse to dela kot je potrebno, se bo zagotovo zelo izboljšala uporabniška izkušnja, ki bo k vam pripeljala vedno več zadovoljnih strank in kupcev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *