Browse By

iPhone XS nadomesti fotoaparat

Ste tudi vi ljubitelj lepih fotografij, a vseeno niste profesionalni fotograf? Če ste odgovorili pritrdilno, potem je iPhone XS tisti pravi izbor za vas. Ne verjamete oz. se želite sami prepričati na svoje oči, ni problema, kliknite na povezavo https://www.a1.si/telefoni/iphone-xs-64-gb-siva in se prepričajte. Telefon ima najboljšo ločljivost med vsemi telefoni, ki se trenutno dobijo na tržišču, saj uporablja napreden prelomni sistem dveh kamer z 12 milijoni slikovnih točk. Hkrati pa uporablja povsem novo tehnologijo portretnega načina (Portrait mode) in popolno kontrolo osvetljevanja portretov (Portrait Lightning) ter nadziranjem globine (Depth Control) kar je fotografiranje s telefonom iPhone XS povzdignilo na povsem novo raven.

iPhone XS uporablja najnovejši operacijski sistem iphone xs

Mobilnik uporablja operacijski sistem IOS 12 zaradi katerega je vse zgoraj napisano sploh mogoče. Poleg zgoraj napisanega pa iPhone XS lahko uporablja povsem nova orodja, zaradi katerih je iPhone XS še bolj uporaben kot do zdaj. Enostavno povsem lahko rečemo, da je iPhone XS nadomestek manjšega prenosnega računalnika, manjšega zgolj zaradi njegove velikosti v primerjavi s prenosnimi računalniki, če pa ga primerjamo zgolj s telefoni, je pravzaprav primerljiv tudi z največjimi. iPhone XS sicer spada med manjše novodobne mobilne telefone, a je kljub temu velik med majhnimi.

Sodobno fotografiranje omogoča zmogljiv procesor

Opisano fotografiranje je podprto s strani izredno zmogljivega procesorja, kateri poganja tega velikana med manjšimi sodobnimi telefoni. iPhone XS poganja namreč kar šest jedrni procesor Apple A12 Bionic, ki uporablja 64 GB notranjega pomnilnika in 4 GB delovnega pomnilnika. Zaslon pa kraci OLED tehnologija in ima 14,7 cm diagonale, kar je precej za manjšega brata iz družine novejših mobilnih telefonov ameriškega giganta.

Vse zgoraj opisano je sigurno več kot dovolj tudi za vas, da vsaj odidete do najbližjega ponudnika mobilne telefonije in si telefon iPhone XS pobližje ogledate in se o vsem napisanem prepričate na lastne oči. Navdušeni boste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *