Browse By

Kako se evidenca delovnega časa vodi pri vas?

Ste kakšno manjše podjetje oz. podjetje z manj kot 20 zaposlenimi in več kot 8 zaposlenimi? Potem je to ravno tista velikost oz. število zaposlenih, ko se je težko odločiti, kako se bo delala evidenca delovnega časa. Lahko se dela ročna evidenca delovnega časa, lahko pa sistemska. Seveda je ročna kar se tiče naložbe najcenejša, ampak je zelo potratna kar se tiče porabe čase in tudi veliko možnosti za napake je, lahko pa se dela evidenca delovnega časa tudi s pomočjo zakupljenega sistema, kakršnega ponuja tudi podjetje Špica, ki se ukvarja samo z razvojem rešitev za čim bolje enostavno evidentiranje delovnega časa in z njim povezanimi storitvami.

Zakaj ravno Špica? registracija delovnega časa

Če dvomite o tem podjetju, potem naj vam najprej zaupamo, da je to dejansko internacionalno podjetje, ki v tej panogi deluje po celem svetu. Sedež firme je v Sloveniji, v Črnučah, ker ponujajo pa svoje storitve po celem svetu, ker dejansko na začetku samo vzpostavijo sistem, potem pa neka fizična prisotnost sploh ni več potrebna. Seveda pa je to podjetje uveljavljena izredno v Sloveniji in na celem Balkanu.

Ali sistemska evidenca delovnega časa upošteva vse?

Če se boste za sistemsko rešitev odločili pri podjetju Špica, se morate zavedati, da je zelo pomembno, za katero rešitev se odločite. To podjetje namreč ponuja zelo veliko različnih storitev, med katerimi so vse smiselno in logično prepletene, od vas pa je odvisno, za katero rešitev se boste odločili. Zato morate pred naročilom storitve točno vedeti, kaj potrebujete in kaj bi radi imeli, ker ne morete pričakovati, da vam bo samo evidenca delovnega časa rešila čisto vse izzive, ki so povezani s pripravo plačilnih list, še zdaleč ne. Evidenca delovnega časa ureja samo evidenco ur, če pa želite še ostale sisteme, pa morate tudi te posebej naročiti. Je pa zelo dobro to, da lahko storitve omenjenega podjetja tudi postopoma nadgrajujete in to res kadar koli želite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *