Browse By

Se Huawei P20 Pro še vedno splača kupiti?

Si želite boljši, bolj zmogljiv telefon, ki ima hkrati tudi vgrajenih več izredno uporabnih funkcij? Potem pozabite na telefone spodnjega cenovnega razreda, prav tako pa tudi na telefone srednjega cenovnega razreda, temveč raje posezite po zgornjem cenovnem razredu, saj je na področju pametnih telefonov uporabnost, zmogljivost … telefonov tesno povezana s ceno. A nekaj pa je dejstvo, če se boste odločili za telefon Huawei P20 Pro, boste kljub kakovosti trenutno odšteli manj. Tako vam bo za Huawei P20 Pro A1 vzel na mesec le 16,50 € ob sklenitvi naročnine A1 Go! M, kar je za slabih 10 € manj na mesec kot na primer za P30 Pro, kar pa je v 2 letih razlike za slabih 240 € manj, kar pa ni zanemarljiva razlika.

Je nakup Huawei P20 Pro A1 ponudnika smiseln? p20 pro huawei

Seveda da je. Sicer ima naslednik Huawei P20 Pro nekaj dodatnih funkcij ter izboljšan procesor ter fotoaparat in sistem, a vsekakor boste z nakupom telefona Huawei P20 Pro tudi zelo zadovoljni, če ste bili zdaj vajeni telefonov spodnjega ali srednjega cenovnega razreda. Razlika ni spet tako bistvena, da bi jo lahko takoj opazili ali pa da bi bili z nakupom celo razočarani, saj je Huawei P20 Pro izredno zmogljiv telefon.

So lahko kakšne slabosti?

Dejansko ne kupujete telefona, ki bi bil sicer nov, a kljub temu star pet let ali več. Tako da dejansko ni nobene bojazni, da bi lahko imeli kakšne probleme. Če bi kupili res star model, nastane namreč težava v tem, da proizvajalec ne ponuja več posodobitev telefona, hkrati pa tudi ni več posodobitev operacijskega sistema Android, ki ga Huawei P20 Pro uporablja, kar zna biti težava, saj zato marsikatera aplikacija ni več združljiva s telefonom. A verjemite, da toliko časa, kot boste Huawei P20 Pro uporabljali, toliko časa vam bodo nudene vse posodobitve, tako da je nakup Huawei P20 Pro vsekakor smiseln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *