Browse By

Cryo terapija: z mrazom do dobrega počutja in vitalnosti

cryo derm terapija

Cryo terapija v ljubljanskem centru Rehamed, ki jo izvajajo izkušeni strokovnjaki s področja estetike obraza in telesa, je sodobna in učinkovita oblika estetskega in negovalnega tretmaja kože. Na varen način pripomore k zmanjšanju gub na obrazu, odpravlja razširjene in zamašene pore ter neenakomerno pigmentacijo, učinkovita je pri odpravljanju starostnih in sončnih peg ter brazgotin po aknah ali strijah, pogosto pa se jo uporablja tudi pri oblikovanju in regeneraciji telesa.

Naročite se na brezplačen pregled in strokovnjakom postavite svoja vprašanja, da se boste prepričali, da to terapijo dejansko potrebujete.

Kaj je cryo terapija?

Beseda cryo terapija izhaja iz grške besede ‘kryos’, ki pomeni mrzel, hladen in vključuje vse terapije, ki temeljijo na uporabi hladnih temperatur. Med cryo terapijo s površinskim hlajenjem kože pospešimo celični metabolizem, povečamo prekrvavitev ter posledično zvišamo količino hranilnih snovi ter kisika v celicah. Koža je po tretmaju čvrstejša, mehkejša in vidno pomlajena.

cryoterapija

Z aparatom CRYO DERM v centru Rehamed izvajajo štiri različne terapije, od diamantnega pilinga (mikrodermoabrazija) do vakuumske masaže kože (radialna endodermna terapija), s skupnim učinkom knajpanja. Osrednjega pomena je prav cryo terapija, ki predstavlja zaključek ali osnovo preostalim tretmajem. V kombinaciji z drugimi terapijami je učinkovita z vidika nege kože ter v boju proti znakom njenega staranja. Najboljše rezultate dosegajo s kombinacijo več terapij, ki jih prilagajajo željam in potrebam vsakega posameznika.

Nega telesa od glave do pet

Ker cryo terapija pripomore k zmanjšanju maščobnih oblog in celulita, je v kombinaciji z ostalimi terapijami učinkovita metoda tudi za tiste, ki bi na zdrav in varen način želeli izgubiti nekaj kilogramov ter oblikovati svoje telo. Zaradi svojega protivnetnega in protibolečinskega učinka je cryo terapija kot dopolnilni tretma priporočljiva za bolnike z avtoimunimi boleznimi in revmatskimi obolenji, kot sta revmatoidni artritis ter fibromialgija, učinkovita pa je tudi pri pospešitvi regeneracije telesa po rekreaciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *