Browse By

iPhone 11 PRO max si zares zasluži oznako »pro«

Če sta bili dve kameri v telefonu še pred nekaj leti nekaj sila izjemnega, se sedaj že postavljajo novi standardi, ki narekujejo tri kamere. To velja tudi za novi telefon iPhone 11 PRO max, ki so ga pred kratkim lansirali v ameriškemu podjetju Apple. Ta je znano po tem, da vedno drži korak s svetovno konkurenco in tudi tokrat niso zaostali. In kaj pravi o novem iPhone 11 PRO max A1? Kot boste videli v nadaljevanju članka, so se tudi pri enem izmed naših največjih mobilnih operaterjev povsem navdušili nad to novo, zares izjemno igračko. Preberite si zakaj.

Kakšno oceno je dal telefonu iPhone 11 PRO max A1?

Za začetek je poznavalce mobilnih naprav zelo navdušila neverjetno vzdržljiva baterija. V primerjavi s prejšnjimi napravami tega izdelovalca, bo tale brez polnjena zdržal kar štiri ure več. A obstojnost baterije se ni okrepila na račun drugih zmogljivosti. iPhone 11 PRO max je pravi super računalnik, ki po mnenju poznavalcev premika meje mogočega. K temu so odločilno pripevali nov, revolucionaren čip, odličen zaslon s premerom kar 16 centimetrov in pol ter osupljivih 256 gigabajtov notranjega spomina.

iphone 11 max pro

Telefon, ki nadomesti profesionalni fotoaparat

Zares vrhunska tehnologija, ki združuje tri kamere bo poskrbela, da bodo vaše fotografije objavljene na družabnih omrežjih zares izgledale profesionalno. S telefonom iPhone 11 PRO max bodo tudi slike zajete v slabših svetlobnih razmerah izgledale milo rečeno vrhunsko. Najbolje pri tem je, da za uporabo sploh ne potrebujete fotografskega predznanja, saj bo umetna inteligenca vgrajena v sistem sama poskrbela za optimalne nastavitve. K temu bo pripomogel tudi nov način za nočno snemanje. Od sedaj naprej bodo vaše fotografije sončnih zahodov in nočnih zabav v vseh vaših sledilcih vzbujale zavist. Za nameček je naprava opremljena tudi z vrhunskim video snemalnikom, kakršnemu na trgu ni para. Gre za tehnologijo 4K, ki omogoča kar šestdeset sličic na sekundo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *