Browse By

Samsung Galaxy Z Flip z izjemno dizajn obliko

Mobilni telefon na dotik nove generacije Samsung Galaxy Z Flip odlikuje inovativna pregibna oblika, saj telefon lahko zložite iz enega dela na dva dela. Trpežna tehnologija zagotavlja, da telefon lahko razpirate in zlagate ves dan. Udobno gladko pregibanje mu omogoča skriti tečaj v obliki lotosovega cveta.

Samostoječi mobilni telefon z brezkončnim zložljivim zaslonom Samsung Galaxy Z Flip A1 spletna trgovina nudi za ugodno ceno, pri čemer lahko napravo kupite po prodajni ceni, ali pa se odločite za ugoden paket mobilne telefonije z različnimi možnostmi vezave in tako izdatno prihranite na ceni telefona. Preko spletne strani lahko enostavno naročite samo telefon ali pa dodatno sestavite paket po vaši izbiri.

Samsung Galaxy Z Flip z dinamičnim zaslonomgalaxy z flip

Pametni telefon ima vgrajen dinamični in zložljiv AMOLED 170 milimetrski zaslon (diagonala 6.7″) z minimalnimi robovi, ki jih krasi ohišje spreminjajočih se barv. Brezkončni zaslon nudi vrhunsko kakovost barv. Tehnologija zaslona prav tako omejuje škodljivo sevanje modre svetlobe. Barvna globina je kar 16 milijonov barv, ločljivost zaslona pa 1080 x 2636 pikslov, kar nudi vrhunsko izkušnjo.

Mobilni telefon s tehnologijo pregibanja s tečajem

Samostoječi in zložljiv mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip ima vgrajeno tehnologijo pregibanja s tečajem, kar vam omogoča enostavno prostoročno video klicanje in snemanje selfijev iz takšnega kota, kot do sedaj ni bilo mogoče.

Pametni telefon tako le prepognete, obrnete in postavite na površino, da lahko prostoročno opravite video klic preko sprednje kamere z 10 MP. S tem načinom prepogiba lahko odprete tudi dve aplikacije hkrati.

Samsung Galaxy Z Flip z zmogljivo nočno kamero

Glavni fotoaparat ima več kot 12 milijonov slikovnih točk, sekundarni fotoaparat pa 10 milijonov slikovnih točk. To vam omogoča ustvarjanje vrhunskih fotografij in kakovostnih posnetkov. Kamera mobilnega telefona pa je kos nalogam tudi ponoči, pri čemer lahko tako kot pri dnevni svetlobi telefon zložite in ustvarite izjemne fotografije in posnetke tudi iz nizkih kotov.

Oblikovalsko in tehnološko dovršen mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip A1 spletna trgovina nudi v črni in vijolični barvi ohišja. Na spletni strani si lahko ogledate tudi ugodno ceno mobilnega telefona glede na izbran paket mobilne telefonije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *