Browse By

Tablični računalniki iPad za zahtevnejše uporabnike

Tehnologija na področju računalništva in telefonije gre izredno hitro naprej, ampak če smo na začetku rekli, da je razvoj hiter, lahko zdaj rečemo, da le – ta dejansko sledi zahtevam uporabnikov. Zdaj, ko smo navajeni, da imamo le najboljše računalnike in telefone, želimo seveda samo še več – še en vmesnik, še bolj zmogljiv telefon, računalnik in sem sodijo tudi tablični računalniki.

Pri nas sicer lahko še rečemo, da tablični računalniki niso tako zelo zanimivi kot pa kakšni telefoni, pa vendar jih ljudje kupujejo. Ravno zaradi zahtevnih uporabnikov tablični računalniki iPad dosegajo najvišje standarde in hkrati tudi lahko rečemo, da so ti tablični računalniki dejansko bolj namenjeni zahtevnim kupcem, ki točno vedo, kaj kupujejo in za kaj.

tablični računalniki

Najboljši tablični računalniki iPad dosegajo zmogljivost boljših računalnikov

Če si še nekaj let nazaj tudi slučajno nismo mogli predstavljati, da bodo tablični računalniki dosegali hitrosti in zmogljivosti računalnikov, pa je to danes postala realnost. Ta proizvajalec je na tem področju zagotovo vsaj malo v prednosti, saj tablični računalniki Pro 10.5 Cell dosegajo zmogljivosti računalnikov in to ne tistih slabših, temveč boljših.

Delovni pomnilnik, ki ga imajo ti tablični računalniki, dosega 4 GB, ima kar 256 GB notranjega pomnilnika (kar je enako kot ga imajo marsikateri računalniki, potem tudi pri procesorju kaj dosti ne zaostajajo, kar pa se tiče povezljivosti s spletom, pa ste lahko prav tako brez skrbi, saj omogočajo ti tablični računalniki povezovanje tudi z LTE/4G omrežjem. Seveda lahko naredite s to tablico kakšno sliko, pošiljate sms sporočila in kličete, če imate SIM kartico, pa da ne naštevamo vsega, lahko s to tablico počnete enako kot s telefonom, le da je večja in bolj zmogljiva.

Seveda pa ne morete pričakovati, da boste to tablico dobili po ugodni ceni, enostavno ne gre, nekje okoli 700 € in čez je njena cena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *