Browse By

Telefon Samsung Galaxy S20+ nove generacije

Zmogljiv telefon na dotik Samsung Galaxy S20+ z delovnim pomnilnikom 8 GB in notranjim pomnilnikom 128 GB ter operacijskim sistemom Android 10 predstavlja novo generacijo pametnih telefonov in ponuja ustvarjanje zelo kakovostnih fotografij v visokih ločljivostih in ustvarjanje več posnetkov naenkrat.

Lahko se odločite tudi za paket s plačevanjem po obročnih zneskih, saj je Samsung Galaxy S20+ na A1 mobilni telefoniji mogoče kupiti z vezavo različnih telekomunikacijskih paketov, zato v mesečnem znesku plačujete tako za paket telefonije kot za pametni telefon. Lahko naročite tudi dostavo telefona na dom ali pa ga prevzamete v bližnji poslovalnici operaterja.

s20+ samsung

Pametni telefon ustvarja visoko ločljive fotografije in posnetke

Mobilna ločljivost posnetkov in fotografij v 8K omogoča, da s pametnim telefonom Samsung Galaxy S20+ ustvarjate zelo kakovostne video posnetke in fotografije, pri čemer lahko zajamete celo slike s 33 mega slikovnimi pikami, saj lahko iz ustvarjenega posnetka izrežete in ustvarite ostro fotografijo, kar omogoča tudi 3-kratnahibridna optična povečava.

Čudovite in ostre fotografije in posnetke lahko ustvarite tudi ponoči oziroma takrat, ko vidnost ni najboljša. Trikrat večji senzor, ki je vgrajen v telefon Samsung Galaxy S20+, omogoča ustvarjanje enako kakovostnih posnetkov in fotografij v nočnem času kot v dnevnem času. Fotografije pa lahko združite tudi v posnetke.

Samsung Galaxy S20+ z zmogljivo baterijo in varnostnim sistemom

Pametni telefon ima vgrajeno zmogljivo baterijo moči 4500 mAh. Umetna inteligenca pa nudi pametno varčevanje z energijo. Na drugi strani ima telefon Samsung Galaxy S20+ izdelan tudi posodobljen varnostni sistem, ki deluje preko platforme Knox in ščiti tako strojno kot programsko opremo. Uporabite lahko PIN kodo, gesla in različne varnostne vzorce odklepanja.

Odlikuje ga tudi izredno sofisticiran dizajn z mehkimi robovi, če pa se želite poigrati z barvami, pa je Samsung Galaxy S20+ na A1 spletnem portalu za mobilno telefonijo na voljo v barvah, kot je siva, modra, črna in rdeča. Ponujajo pa tudi nižjo ceno telefona, če se boste odločili za sklenitev vezave naročniškega razmerja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *