Browse By

Zakaj so otroške pajkice tako priljubljene?

gapVsak starš se še kako dobro zaveda, da so otroške pajkice praktično nepogrešljiv del garderobe njihovih nadobudnih malčkov, predvsem deklic, pa tudi dečkov. Ker so izdelane iz bombaža, kateremu je navadno dodan elastan, so otroške pajkice izjemno udobne in kot take primerne za vrsto dejavnosti, tako v hiši kot na prostem. Malčki jih radi nosijo, saj jih ne vežejo in tako ne ovirajo pri igri, plezanju, teku oz. drugih aktivnosti. Poleg tega so zelo hvaležen del garderobe, ki ga je mogoče kombinirati z raznoraznimi kosi. Lahko se denimo nosijo tudi pod tuniko, majico ali oblekico. Vse našteto velja tudi za otroške pajkice Gap, ki spadajo med bolj priljubljene znamke na trgu.

Otroške pajkice so zelo priljubljene tudi med starši

Starši radi posegajo po enostavnih kosih oblačil za svoje otroke, kar jim prihrani precej časa, truda, skrbi pa tudi denarja. Otroške pajkice je denimo zelo enostavno obleči, saj imajo praviloma vse všit elastični pas, kar prihrani marsikatero minuto, ko se je potrebno zjutraj hitro pripraviti za odhod v vrtec in službo. Ker se dobro prilegajo telesu, ne opletajo in se otroci zato težje kam zataknejo ter jih strgajo. Poleg tega je otroške pajkice zelo enostavno oprati in na sploh predstavljajo ekonomsko zelo upravičen nakup.

Čeprav otroške pajkice večinoma nosijo punčke, jih starši predvsem v hladnejših mesecih radi oblečejo tudi fantkom. V tem primeru služijo kot bolj udoben nadomestek hlačnim nogavicam (žabam) in jih navadno oblečejo pod vrhnje hlače. Praktično, kajne?

Otroške pajkice Gap: preverite široko ponudbo

V katalogu spletne trgovine Gap boste našli različne vrste za starostne skupine tja do petega leta. Izbirate lahko med klasičnimi tankimi, ki so primerne za toplejše dni ter podloženimi, ki bodo vaše malčice grele v hladnejših jesenskih in zgodnje-spomladanskih dneh. Na voljo je nekaj enobarvnih modelov, večinoma pa so otroške pajkice okrašene z različnimi vzorci in tako poudarjajo otroško razigranost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *