Browse By

Velika izbira ponudnikov manikure v Ljubljani

Za urejene in lepe nohte je potrebna nega nohtov. Lahko si nohte uredimo doma, lahko pa se odločimo za obisk kozmetičnega salona in nega nohtov v Ljubljani ponuja ogromno izbiro salonov in ponudnikov manikure. Nega nohtov zajema samo negovanje nohta, urejanje obnohtne kožice, zaščito nohtov z olji in premazi, piljenje in lakiranje z laki za nohte.

Če doma sami urejamo nohte, lahko obiščemo večjo drogerijo in tam kupimo vse potrebne pripomočke za nega nohtov. Vse več žensk pa se odloča za obisk profesionalnih salonov za urejanje nohtov in takih je za nega nohtov v Ljubljani vedno več. Ne ponujajo pa vsi saloni vseh vrst nega nohtov, zato je po spletnem brskalniku dobro pobrskati kakšne storitve ponujajo posamični saloni in kakšno storitev oziroma nego si želimo imeti. Vedno več salonov se odloča za ponudbo permanentnega lakiranja nohtov, saj ti laki in takšen način lakiranja zdži kar nekaj tednov, približno 4 tedne zagotovo. Seveda je ženskam takšna manikura všeč, saj potem ne potrebujejo tedensko obiskovati salonov za urejanje nohtov in tratiti svojega časa, ki ga je že tako ali tako premalo.

Zagotovo pa so prvi takšni pristopi bili nekoliko škodljivi za same nohte, saj so jim takšni laki, poleg tega da so bili dolgo obstojni, tudi poškodovali nohte. Pravi modni hit so Jessicageleration laki, ki so narejeni po bio formuli in nohtov ne poškodujejo, kljub dolgi obstojnosti. Prav takšna nega nohtov pa ponuja Rehamed, podjetje ki se ukvarja z fizioterapijami, nego telesa, obraza in nohtov. Vsaka ženska je nad tem naćinom navdušena, je dolgo obstojen, ni škodljiv nohtom, hkrati pa je cenovno ugoden, pri podjetju Rehamed takšna manikura stane 35 evrov. Če pa bi tedensko morali obiskati salon za urejanje nohtov, bi vsak teden odšteli od 15 do 20 evrov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *