Browse By

Najeti ali kupiti multifunkcijski laserski tiskalnik?

Odločate se za nov laserski tiskalnik, pa ne veste ne katerega bi imeli, ne ali bi ga najeli ali bi ga kupili? Prvo in ključno vprašanje, na katerega si morate odgovoriti, preden se določite, je, koliko strani mesečno natisnete ter ali potrebujete črno – belega ali barvnega? Ko si odgovorite na to vprašanje, sledi naslednje, ali potrebujete zgolj tiskalnik ali tudi skener in morda tudi faks ter kopirni stroj?

Multifunkcijski laserski tiskalnik vam omogoča vse našteto in v kolikor se boste odločili, da boste več podrobnosti povprašali pri podjetju Anderwald, vam bodo njihovi strokovnjaki, ki imajo dolgo letne izkušnje, najprej zastavili zgornja vprašanja. Po pridobljenih informacijah, vam bodo svetovali ali je za vas bolj primeren multifunkcijski laserski tiskalnik, ali je tisti navaden laserski tiskalnik tisto kar bo za vas zadostovalo.

Zatem vam bodo obrazložili, ali je bolj primeren nakup, ali zgolj najem le – tega. Sam vam veliko bolj priporočam najem, vsaj v začetku, saj v kolikor boste laserski tiskalnik za začetek zgolj najeli, pa naj po multifunkcijski ali pa navaden, ga boste lahko preizkusili in se po neki dobi, npr. po pol leta, odločili za nakup tega oz. drugega, če boste v preizkusni dobi ugotovili, da ima ta preveč ali premalo funkcij. Naslednji razlog za najem pa je skrb za samo napravo, saj je v strošek najema vključeno prav vse razen papirja, ki ga potrošite za tiskanje in fotokopiranje. Torej z napravo, naj si bo takšna ali drugačna, nimate nobenih skrbi, kot jo zgolj uporabljati ter nemoteno opravljati svoje delo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *