Browse By

Če bi bilo omrežje LTE dostopno ves čas, bi bilo super

a1Ste tudi vi eden tistih, ki je šel k cenejšemu operaterju mobilnih storitev, ker so ga v to prepričale cene ali pa celo izjemno ugodna paketna ponudba, kjer se za mobilne storitve plačuje le nekaj evrov na mesec, zdaj pa ste zelo razočarani? Potem ste po vsej verjetnost razočarani nad zelo slabo delujočim dostopom na internet, omrežje LTE pa vam je dostopno zelo redko, pa še to je signal zelo slab. Mnogo njih sicer res uporablja tudi omrežje A1, vendar pa to še ne pomeni, da je kakovost in moč signala enako močna kot če bi bili njihov naročnik. Pravzaprav je moč signala celo bistveno slabša, razlika pri uporabi pa tudi očitna.

Omrežje LTE je A1 imel med prvimi

Vsekakor sodi ta operater med boljše pri nas. Že če samo pogledamo, kje vse je ta operater razširjen, kje vse ima poslovalnice in kje vse je prisoten in v katerih državah ter od kje prihaja vodstvo, potem vam je takoj jasno, da se ne bodo šalili in bodo skušali ponuditi v vsaki situaciji in na vsaki lokaciji čim boljše omrežje in čim boljši signal. Vsekakor je bil ta operater med prvimi, ki je na naših tleh predstavil omrežje LTE in po vsej verjetnosti bo tudi prvi operater, ki bo slovenskim uporabnikom ponudil tudi omrežje pete generacije, ki z nezadržno hitrostjo prihaja k nam.

Kvaliteta omrežja se je tudi izboljšala

Če je še nekaj let nazaj veljalo, da A1 nima dobre pokritosti po Sloveniji, pa so se razmere povsem spremenile oz. že skoraj da obrnile. Izjemno so povečali število oddajnikov, tako da omogočajo svojim naročnikom omrežje na vseh lokacijah, tako da se lahko brez bojazni o slabem omrežju odločite za tega operaterja. Prav tako vam nudijo tudi ogromno ostalih spremljajočih storitev, ki jih ves čas tudi dopolnjujejo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *