Browse By

Bet365 bonus vaba in strategija za nove in obstoječe člane

Naredimo kratek vpogled v strategijo Bet365 bonus, ki jo uporablja ta spletna igralnica. Ne gre za čisto nič novega, temveč je še vedno morda za koga zanimiv pogled v celotni svet casinoja in stav. Deluje pa takole:

Ko se spletna igralnica oziroma stavnica, kot je tale, pojavi na spletu, se z njo pojavijo raznorazni darilni bonusi. Pri našem primeru se je stavnica odločila, da bo privabila nove člane tako, da jim podari Bet365 bonus. Kot omenjeno, to ni čisto nič novega in je v bistvu znana vaba celotnega marketinškega sveta. Nekdo ponudi nekaj zastonj oziroma, nek darilni bon ali karkoli že bi ljudje želeli, in tako privabimo nove člane. Naš prvi in enkratni primer je Bet365 bonus, ki ga stavnica podari vsakemu novemu članu ob vpisu v portal. Super, ampak, kako pa obdržati že obstoječe igralce pokra ali stav? V bistvu po čisto isti in enostavni poti, le da se je potrebno tukaj vprašati to enostavno vprašanje.

Česa hočejo igralci več?

Odgovor je pa še bolj preprost. Vsi hočejo več denarja. In kaj je boljši način obdržati že obstoječe igralce, kot pa podaritev zneska denarja od časa do časa. In to je točno to, kar strategija Bet365 bonus izvede. Igralnici veliko več pomeni število rednih igralcev, kot pa majhni Bet365 bonus, katerega lahko podarijo dnevno, ob vstopu za vsakega igrala ali pa od časa do časa. Zneski ki so podarjeni, niso nikoli tako viski, da bi se sploh lahko kosali s temi, katere igralci na dnevni bazi izročujejo v igralnico oziroma stavnico.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *