Browse By

Ionizator vode – čudež na dosegu roke

Na strani enega od upravljavcev osrednjega vodnega sistema je zapisano, da je življenjska tekočina neprecenljiva, da je naravno bogastvo in da je hkrati dobrina. Pod dobrino si večina predstavlja nekaj, kar ni v izobilju, kot je to v Sloveniji.

vitalna voda

Res pa je, da je dar narave, čeprav človek počasi uničuje tudi ta dar narave. V zelo oddaljenih predelih so odkrili čudežno tekočino, ki je najboljše, kar lahko da narava. Zaradi oddaljenosti pa je ta čudež nemogoče dobiti vsak dan, zato je bilo treba najti rešitev, kako pridobiti takšno tekočino tudi tukaj. Rešitev predstavlja ionizator vode Vitalna voda pa je ta čudež, ki ga omenjena naprava priskrbi.

Ionizator vode prinese vitalnost

Bistre glavice in sodobna tehnologija omogočajo, da prav nič ni nedosegljivo. Vsi, ki želijo sami priti do čudežne tekočine, lahko kupijo ionizator vode Vitalna voda bo s to napravo vsak dan le kozarec proč. Življenjsko potrebna tekočina je, kljub temu da jo večina vidi kot samoumevno, dragocena, saj omogoča življenje. Tekočina, ki jo priskrbi ionizator vode, si je prislužila ime vitalna v pomenu »bistvena za ohranjanje življenja«. V resnici je tekočina, ki priteče iz omenjene naprave, bistvena za pridobitev in ohranjanje bolj kakovostnega življenja. Naprava ionizator vode s pomočjo elektrolize oskrbuje z dragoceno alkalno ionizirano življenjsko tekočino.

Ionizator vode lahko vpliva na tumorje

Ionizirana tekočina je povzročila val znanstvenih raziskav na vseh področjih, tudi na področju tumorjev. Kot je znano, vedno več ljudi zboli za rakom ali tumorjem. Tumor je skupek izrojenih celic kakšnega tkiva in je lahko benigen ali maligen. Izrojene celice naj bi bile še bolj podvržene oksidativnemu stresu. Alkalna ionizirana tekočina je posebej blagodejna zato, ker naj bi nudila zaščito pred oksidativnimi poškodbami. Eno od imen vitalne tekočine je poleg alkalna ionizirana tekočina tudi elektrolizno reducirana tekočina. Ionizirana tekočina preprečuje oksidacijo in s tem upočasni vse procese, ki so povezani z razvojem bolezni, skupaj z rastjo tumorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *