Browse By

Kaj pa začinjeno darilo za valentinovo zanj

Valentinovo ali Valentinov dan ali dan svetega Valentina je praznik, ki je dobil ime po svetem Valentinu, ki naj bi ga mučili zaradi tega, ker je bil kristjan. Zaljubil naj bi se v hčer ječarja. Druga legenda o svetem Valentinu pa pravi, da je ta na skrivaj poročal rimske vojake. Sam Shakespeare, slavni »Bard«, je v Hamletu omenil valentinovo, pravzaprav ga omeni Ofelija, ki žal v Hamletu umre, ko se zlomi veja, na kateri je, in pade v vodo. Padete pa lahko tudi na varen način, saj na spletni strani Mojedarilo https://www.mojedarilo.com/oc/2/Darila-za-valentinovo najdete super darilo za valentinovo zanj, če je adrenalinski navdušenec in si od nekdaj želi skočiti z elastiko.

Darilo za valentinovo zanj je izkušnjadarilo za valentinovo zanj

Darilo je lahko praktično. Darilo, ki je razred zase, je izkušnja. Ena od čudovitih ponujenih možnosti, ki je hkrati nepozabno darilo za valentinovo zanj in za vas, je odlična gurmanska večerja z več hodi ob soju sveč na ne prav navadni lokaciji. Morda občudujete hribe in gore, a niste ljubitelj pohodništva. Izkoristite lahko jeklenico in kabino ter večerjate v zraku nad prečudovitimi Alpami. Je še kakšno darilo za valentinovo zanj lahko bolj popolno kot družba ljubljene osebe, vrhunska hrana in še bolj vrhunski razgled, ko se okrog vas razprostirajo veličastne Alpe? Takšno valentinovo se bo zasidralo v spominu obeh.

Darilo za valentinovo zanj lep spomin

Valentinovo ali praznik svetega Valentina je dan, ko se zaljubljenci obdarujejo, nekateri pari pa si tudi izmenjajo ljubezenska pisma. Z ljubezenskim pismom lahko svojemu partnerju pokažete svojo umetniško žilico, svoje pesniške veščine, se vrnete v starejše, preprostejše čase, ko so si ljudje še pisali pisma ali kratka ljubezenska sporočilca. V pisemski ovojnici pa se lahko namesto ljubezenskega pisma ali kratkega sporočilca skriva darilni bon za izlet, romantično razvajanje v dvoje ali bon za vznemirljiv doživljaj v dvoje, darilo za valentinovo zanj, ki mu bo povsem pisano na kožo in ga bo razveseljevalo še leta, ko se bo spomnil nanj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *