Browse By

Kaj servis tiskalnikov vse vključuje?

Ko se tiskalnik pokvari, skuša biti čisto vsak pameten do te mere, da servis tiskalnikov nikakor ne bi bil potreben in bi se napaka na en način našla. Na spletu obstajajo številni opisi napak, hkrati pa tudi rešitev, predvsem na različnih spletnih forumih, vendar se vam vseeno lahko zgodi, da ste že vse preizkusili, pa enostavno tiskalnik še vedno ne deluje. V kolikor imate doma kakšen cenejši tiskalnik, se vam po vsej verjetnosti veliko bolj splača kupiti novega, kot pa plačati servis tiskalnikov, za podjetja pa praviloma velja ravno obratno.

V njihovem primeru, se servis laserskih tiskalnikov skoraj v vsakem primeru izplača, saj pri napravi za nekaj sto evrov, tudi servis laserskih tiskalnikov ne bo stal vsaj praviloma celo premoženje. V kolikor najdete pravo podjetje, vam bodo zaračunali le diagnostiko, šele nato pa sporočili tudi vrednost popravila in če se odločite za servis tiskalnikov, vam diagnostike niti ne zaračunajo. Na tak način se namreč še vedno lahko odločite, ali se boste za servis tiskalnikov odločili ali ne. Načeloma pa vsak servis tiskalnikov v prvi vrsti vključuje preverjanje življenjske dobe posameznega dela tiskalnika.

V kolikor je to vse ok, se preveri nastavitve in tudi namestitev ustreznih gonilnikov, šele nato pa pride do tehničnega pregleda za napake na tiskalniku, kar praviloma poteka še najdalj časa. Podjetje, ki točno pozna tiskalnike, praviloma kar ve, kaj so najbolj pogoste napake pri posameznih tipih tiskalnikov, tako da tudi napako zelo hitro odkrijejo. Zato vam vsekakor priporočam, da se raje odločite za uraden servis tiskalnikov, saj bo le – ta bistveno hitreje opravljen in vsekakor tudi bolj zanesljivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *