Browse By

Kako hraniti psa

Vsak lastnik svojega psa razvaja na različne načine, vendar pa vsi lastniki psov, ki imajo svoje pse radi, jim tudi privoščijo hrano za pse. Hrana za pse je nekaj kar vsak pes potrebuje za svoj pravilen razvoj. Nobenega psa ni priporočljivo hraniti le z hrano, ki nam ostane od kosila ali večerje.

Hrana za pse mora biti pravilna, saj se tako vaš pes pravilno razvija, ker se mu s takšno hrano v telo vnaša pravilno razmerje vseh sestavin, ki jih potrebuje. Vedeti je potrebno tudi, da tista hrana za pse, ki se jo lahko kupi v trgovini, kjer kupujemo tudi hrano za ljudi, ni ravno kvalitetna hrana in se je ne priporoča preveč za hranjenje psov.

Pravilna hrana za pse je tista, ki se jo kupi pri veterinarju ali pa pri profesionalnih ponudnikih, ki se ukvarjajo s prodajo hrane za pse, mačke in druge male živali. Hrana kupljena v tovrstnih prodajalnah je tista hrana za pse, ki jo vaš pes potrebuje. Med vsemi temi ponudniki se lahko najde tudi podjetje Zverina d.o.o., ki nudi pasjo in mačjo hrano.

Pri podjetju se ukvarjajo s prodajo profesionalne hrane za pse s katero bo vaš pes res jedel najbolj primerne sestavine, ki jih potrebuje. Podjetje Zverina vam ob prvem nakupu nudi tudi 10% popust in pa brezplačno dostavo ob naročilu višjem od 45 evrov. Najboljše je celotno ponudbo pogledati na spletu, kjer lahko tudi pošljete kakšno povpraševanje za hrano za pse, ki je ne najdete v ponudbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *