Browse By

Leseni poganjalec za lovljenje ravnotežja

Otroke se ponavadi začne učiti voziti kolo pri različnih starostih. Nekateri otroci so stari komaj tri leta, ko jih starši prvič posedijo na kolo, nekateri pa so stari do osem let, pri čemer naj bi bila povprečna starost, pri kateri se otroci začnejo učiti voziti kolo pet let. Včasih se je učenje vožnje s kolesom začelo na kolesu z varnostnimi kolesci. Danes namesto tega služi otroški leseni poganjalec. Gre za pripomoček, ki med drugim olajša učenje vožnje s kolesom. Pomembno je, da se otrok nauči vožnje s kolesom, ker je vožnja zabavna in odlična vadba za celo telo. Vsak leseni poganjalec za otroke bo poskrbel, da se otrok kar se da hitro nauči loviti ravnotežje.

Leseni poganjalec za spretne otroke

Medtem ko je povprečna starost otroka, ko se začne učiti vožnje s kolesom, pet let, nekateri pa sedejo na kolo že pri treh letih, je otroški leseni poganjalec popoln za otroke, ki so stari leto dni in šest mesecev ali več. Pri osemnajstih mesecih je otrok že dovolj star, da sede na leseni poganjalec in se sam začne veselo poganjati okoli, po stanovanju, hiši, dvorišču ali po pločniku, medtem ko se njegovi starši sprehajajo poleg njega. Za vožnjo je leseni poganjalec povsem varen za otroka, saj je prilagojen velikosti, tako da se lahko otrok kvečjemu prevrne. Tudi to ni težava, saj je lahek.

Leseni poganjalec za zabavo in učenje

Glede na to, da nekateri otroci že pri treh letih prvič sedejo na kolo, večina pa vseeno nekaj let pozneje, je lahko otrok, ki so mu starši kupili leseni poganjalec, zaradi vaje na njem eden od otrok, ki se tako hitro začnejo učiti voziti s kolesom. Na poganjalcu iz lesa se bo otrok naučil vseh potrebnih spretnosti, ki bodo olajšale vožnjo s kolesom in pospešile učenje, zato se bo otrok naučil voziti kolo veliko hitreje, kot bi se brez pomoči poganjalca. Prav tako je povsem mogoče, da bo leseni poganjalec popolnoma nadomestil pomožna kolesca.

otroški leseni poganjalec