Browse By

Športne stavnice omogočajo stave povsod

športne stavnicePri nas v Sloveniji imajo vsi, ki želijo igrati športne stave, vedno večjo oviro. Ne le, da država ne pusti vplačevati in si izplačevati dobitke, tudi blokirajo dostop do vseh tujih stavnic. No, na srečo imamo Športne stavnice, kjer skrbijo za delujoče dostope vseh znanih, zanimivih in boljših stavnic s posebnimi povezavami, morate pa obvezno do vseh teh tujih stavnic dostopati iz njihovih povezav, drugače vam dostop ne bo deloval. Športne stavnice omogočajo te delujoče dostope ves čas, tudi v primeru, ko država zablokira spet kakšno povezavo, kar se sicer redno dogaja, saj je smisel vsega tega v tem, da bi imeli povsem enostaven nadzor nad izplačili in torej obdavčitvami. Vendar če bi naša država znala pobrati davke tudi iz izplačil iz tujih stavnic, potem ne bi rabili blokirati dostopov.

Ves čas veljavni bonusi za športne stave

Zelo pozitivna stran Športnih stavnic pa je tudi v tem, da imajo ves čas na voljo vse veljavne in delujoče bonuse. Prav ves čas skrbijo, da imajo uporabniki njihove spletne strani na voljo bonusu in to ne le za športne stave, temveč tudi za poker, casino, video igre in ostalo. Predvsem za športne stave pa razvajajo svoje stranke z začetnimi bonusi, ki jih uporabnik dobi celo v primeru, da se le registrira, vplačila pa še ni izvedel. To je še posebna spodbuda za vse tiste, ki niso čisto prepričani, če bi res vplačali kakšne športne stave.

Predvsem pa davka ni

Zelo dobro tu pa je to, da ne bodo vaša izplačila obdavčena po tako visokih stopnjah. Pri športnih stavah namreč ne gre zgolj za davek na dodano vrednost, temveč na dobitke, ki so obdavčeni tudi s strani športne in invalidske organizacije, pa ta in oni davek in na koncu pridemo na zelo visoko stopnjo, ki se lahko kaj hitro zažira v vse malo manj dobitne športne stave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *