Browse By

Ultrazvok vam zagotovi neodvisnost

ultrazvokNajvečja dragocenost, ki jo ima vsak človek, je zdravje. Če niste zdravi, ne morete hoditi v službo, zato se zmanjša zaslužek. Morda celo potrebujete pomoč pri vsakdanjih življenjskih opravilih. Ste odvisni od nekoga drugega. Ne dovolite si, da bi prezrli simptome kakšne bolezni. Ko se počutje poslabša in vam telo skuša dopovedati, da kaj ni v redu, ga poslušajte. Morda lahko stopite do osebnega zdravnika in prosite za napotnico za ultrazvok. Težava je v tem, da je najprej treba čakati, da pridete na vrsto pri zdravnici. Potem pa se je treba postaviti v zagotovo dolgo vrsto pacientov, ki čakajo tako kot vi. Lahko pa se odločite za samoplačniški ultrazvok Ultralab velikodušno sprejme vsako stranko.

Ultrazvok, na katerega ne boste čakali

Čakanje se namreč lahko izkaže za usodno. Medtem ko se čakalna doba daljša, se lahko vaše stanje poslabša. Ob naročilu na ultrazvok Ultralab vas sprejme veliko hitreje kot bolnišnica. Pred ultrazvočno preiskavo določenih predelov ali organov je potrebna posebna priprava. O tem vas obvesti vsaka dobra ambulanta. To je na primer potrebno pred ultrazvokom organa v trebušni votlini, žil v tem predelu ali pri sečilih. Treba je vedeti, da dan prej ni dobro uživati določenih živil. Priporočljivo je, da ne jeste takšnih, ki napenjajo. Preden vas čaka ultrazvok, bodite tešči vsaj šest ur. Dovoljeno je pitje tekočine, ki pa naj ne bo gazirana.

Ultrazvok včasih zahteva predpripravo

Dobro je tudi, da prej poskrbite za izpraznjenje črevesja. Z upoštevanjem zdravnikovih navodil zagotovite, da je ultrazvok čim bolj kakovosten. Jasen izvid je namreč dober in pomemben korak k postavitvi natančne diagnoze. Ta mora biti precizna, da se bo vedelo, kako ravnati dalje. Zdravniki bodo lažje določili, katero zdravljenje je za določeno težavo najbolj primerno. Skrbi glede bolečine ali slabega vpliva so popolnoma odveč. Gre za zelo neinvaziven postopek, pri katerem ni sevanja. Po zaključku in posvetu s tistim, ki ga je opravil, boste lahko odšli domov ali s partnerjem na kavo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *