Browse By

Zagotovljen Bet at home bonus že ob prvem vpisu v portal!

bet at home bonusVsi sanjarimo, da bi prejeli neko vsoto denarja, ki jo bi nato lahko še podvojili, potrojili ali pa početverili. A nekako se take priložnosti kar ne pokažejo. No, ne pokažejo se tistim, ki jih ne iščejo. Vsem igralcem iger na srečo in športnih stav lahko povemo, da Bet at home bonus dodeli vsakemu novemu članu, kot zahvala za vpis. Igralnica Bet at home bonus tega tipa pa ponuja ravno iz razloga, kot smo ga zgoraj omenili. Namreč, Bet at home bonus za prvi vpis ponuja zato, ker ve, da vsi ljudje sanjamo o nepričakovanem denarju, ki ga lahko potencialno tudi podvojimo, potrojimo in tako dalje. In ni je boljše možnosti, kot pa igralnica, ki nudi igre na srečo.

Kako izkoristiti Bet at home bonus, ko postanemo nov član te igralnice?

Kot vsaka stavnica, ima tudi tale svoja pravila. Najprej je treba povedati, da čeprav Bet at home bonus sicer ponuja, ima tudi določene limite. Te limiti določajo sam znesek bonusa, ki ga igralec prejme, kot tudi pogoje za izplačilo.

Namreč, Bet at home bonus si ne moremo izplačati, ne da bi vplačali kakšen stavni listek. Tako pač stavnica ne deluje, saj bi si ljudje samo odpirali račune, pograbili bonuse in se nikoli več vrnili. To pa ni nekaj, kar igralnica želi. Cilj le-teh je namreč privabiti, čim več igralcev, kar pa je najlažje narediti s tem, da jim jasno ponudijo bonuse. Vse to pa pomeni, da je vstopni Bet at home bonus v prvi vrsti lahko največ 100 € ( bo manjši, če bo prvo nakazilo nižje od 200 €), v drugi vrsti pa moramo poudariti, da je torej treba tale bonus tudi obrniti. To pomeni, da moramo vsaj štirikrat vplačati stavo, ki pa mora imeti kvoto vsaj 1,70. Vidimo torej, da čeprav bonus lahko dobi vsak novi član, stavnica pač ni neumna in želi večino novih igralcev tudi obdržati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *