Browse By

Zakaj je kolagen od Malince najboljši na trgu?

Če nam pred nekaj leti sploh ni bilo še jasno, zakaj se pojavljajo gube na koži, zakaj nas bolijo sklepi, se obrablja hrustanec …., pa danes vemo tudi mi, ne samo zdravniki, da je za to kriv kolagen oz. pomanjkanje le – tega. Naše telo ga namreč po 25. letu lahko proizvede vedno manj, kar se dejansko sklada z obdobjem, ko se začnejo pojavljati gubice na obrazu. Ampak zavedajte se, da so gubice viden znak, da vam je v telesu začelo primanjkovati kolagena, pravzaprav ga primanjkuje vsaki celici. Zato v tem primeru ne uporabljajte kremic, ki vsebujejo kolagen, temveč se raje odločite za kolagen, ki ga je proizvedlo podjetje Malinca, ki ni klasičen kolagen, temveč deluje na način, da telo spodbuja, da ga proizvaja.

Ravno to je novost na trgu malinca up kolagen

Da, pravilno ste prebrali, ta prehranska dopolnila niso namenjena temu, da se kolagen uživa, ker je njegova absorpcija praviloma zelo slaba in dobimo zato bore malo od takšnega prehranskega dopolnila v telo, temveč ta kolagen od Malince vsebuje takšne snovi, ki telo spodbujajo, da se ves čas proizvaja kolagen. In verjemite, če boste imeli ves čas dovolj kolagena v telesu in bodo z njim preskrbljene ves čas vse celice, ne boste imeli nobenih težav s sklepi, hrustanci, mišicami, kostmi in posledično tudi ne nobenih težav z gubicami, ki se pojavijo hitro na obrazu, vratu in tudi na dekolteju.

S Kolagen UP tudi do manj težav s sklepi

Čeprav se v največ primerih kolagen in njegove pozitivne učinke povezuje z lepšo kožo, manj lomljivimi lasmi in bolj čvrstimi nohti, pa nikakor ne smemo pozabiti na dejstvo, da kolagen pozitivno deluje tudi na zmanjšanje težav s sklepi in hrustanci, kar je za ljudi, ki imajo težave z neprestanimi bolečinami, zelo pomembno dejstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *