Browse By

Aljoša Krošlin Grlj in moški v modi

Med slovenskimi modnimi oblikovalci najdemo tudi moška imena, med njimi zagotovo postaja vedno bolj prepoznaven modni oblikovalec Aljoša Krošlin Grlj. V svetu mode deluje veliko število moških, navsezadnje so moški tisti, ki so prvi prepoznali čar mode; morda vas bo presenetila novica, da so moški tisti, ki so prvi začeli nositi čevlje s petami. Jahači nosili so nosili škornje s petami iz čisto praktičnega razloga, in sicer da so noge ostale v stremenu. Prvi so jih nosili perzijski vojaki, nato se je trend razširil v Evropo, kjer so jih moški aristokrati nosili, da so bili višji in delovali bolj zastrašujoče.

Slovenski kreativec Aljoša Krošlin Grlj

aljoša krošlin grljV Sloveniji je veliko zelo uspešnih podjetij in podjetnikov, med katerimi postaja tudi na tujem trgu vedno bolj znano mlado modno podjetje. Novoustanovljeno – mlado – slovensko podjetje s pomenljivim imenom The Icon, ki že izdaja ambicije ustanoviteljev, ima več ciljev, od katerih je zagotovo najpomembnejši slediti trendom v modi in tehnologiji. Podjetje sestavljajo mladi, entuziastični in strokovno podkovani posamezniki, mesto kreativnega vodje pa zaseda Aljoša Krošlin Grlj. Podjetje zaradi zagnanega tima pridobiva ugled v svetu korporativnih oblačil in oblačil, posebej narejenim za delavce. Po besedah kreativnega vodje z imenom Aljoša Krošlin Grlj hodi moda z roko v roki z visoko tehnologijo.

Aljoša Krošlin Grlj orje ledino

Čeprav je Slovenija majhna dežela z le približno dva milijona prebivalci in je posledično tudi trg majhen, je v njej veliko ustvarjalnih podjetij, ki so svojo zagnanostjo in inovativnostjo odpirajo okno v svet. Eno od teh podjetjih, ki si utira pot v svet in sodeluje tudi s tujimi podjetji, je podjetje The Icon, katerega ukreativni vodja se imenuje Aljoša Krošlin Grlj. Inovativni slovenski oblikovalec nadvse želi združiti – kar mu tudi uspeva – modo in visoko tehnologijo. Zaveda se, da ni pomemben le kroj, temveč tudi material in kako je kos oblačila izdelan. Podjetje po njegovi zaslugi že sodeluje s tujino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *