Browse By

Koliko se čaka za kleparstvo?

Glede na to, da smo opazili, da je kar veliko pritožb o čakalnih vrstah in neresnih in slabo pripravljenih ponudbah ter o nerealno visoko postavljenih cenah za kleparstvo in opravljena krovska dela, smo se odločili, da za vas preverimo realno stanje na trgu. Poslali smo povsem konkretno povpraševanje za kleparstvo, ki zajema celotno kvadraturo in vsa dela, ki jih je treba opraviti in dobili resnično zelo različne ponudbe. Vendar pa v oči vseeno najbolj bodejo razlike v časovnici, torej kdaj bi se dela lahko začela.

Vendar pa se moramo zavedati, da bo tisti klepar, ki ima ogromno dela, imel tudi veliko izkušenj in tudi že ustvarjenih mnenj. Pobrskajte malo po mnenjih za posamezno kleparstvo, danes jih je povsem enostavno dobiti na spletu in če boste našli samo pozitivna mnenja in priporočila, se vsekakor splača malo dalj počakati na vrsto, kot pa se odločiti za kakšno drugo kleparstvo, ki nima veliko izkušenj in je predvsem na zelo slabem glasu. Zato resnično, preverite mnenja, saj za večino obstajajo.

klepar

Klepar veliko stane

Tako kot se razlikujejo kleparji v časovnici, tako se razlikujejo tudi v cenah. Vendar pa tukaj zgolj eno priporočilo, vedno preverite v naprej in zahtevajte čim bolj natančno ponudbo in predračun, pri tem pa določite odstotek razlike, ki se lahko zgodi na podlagi dejansko opravljenih del. Tako se boste zavarovali pred mnogo previsokim zneskom, ki ga boste morali plačati, dogajajo pa se tudi razlike za nekaj tisočakov, torej se resnično v naprej prepričajte, koliko vas bo kleparstvo stalo pri določenem ponudniku.

Slabo opravljena dela

Vedno, ampak res vedno se v naprej pozanimajte, kateri klepar je pooblaščen za kritino, ki ste si jo izbrali. Na ta način si boste zagotovili najbolj kakovostno opravljeno delo, hkrati pa tudi nižjo ceno, saj pooblaščeno kleparstvo za opravljena dela ne bo potrebovalo toliko ur kot tisto, ki je strokovnjak za kar vsako kritino.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *