Browse By

Bali potovanje s Shappo je nekaj posebnega

Ste že bili na Baliju? Tudi, če ste odgovorili pritrdilno, se odločite še enkrat za Bali potovanje s Shappo, saj ta ponuja povsem drugačne dimenzije Balija kot jih poznate. Namreč šapovci že vrsto let organizirajo to potovanje in zato je njihov vodič, ki vodi Bali potovanje zelo izkušen in zelo dobro seznanjen z vsemi pomembnimi zadevami, ki jih je potrebno vedeti pri tem popotovanju. Hkrati zelo dobro pozna domačine in njihovo kulturo, zato vas bo pot skozi to Bali potovanje vodila drugje kot, če lokalcev in njihovega življenja ne poznate dovolj dobro. Namreč domačini vas bodo skozi to avanturo popeljali tudi na takšna mesta, ki sicer niso namenjena turistom, za tiste najbolj drzne vam bodo pokazali tudi ekstremne zadeve. Ne zamudite!

Hrana na drugačen način

Ste že kdaj jedli pečenega odojka pri slovenskih ciganih? Se vam že gravža? Meni se je tudi dokler nisem imel prilike to probati. Sprva nisem vedel ali bi ali ne bi, ko pa sem, bi pa še in še. Nikoli, nikoli mi ne bo žal, boljšega odojka še nisem jedel. Enako je lahko Bali potovanje s Shappo, ker je njihov vodič tako zelo izkušen, vas bo tudi odpeljal na domačo kuhinjo, za katero vam ne bo nikoli žal. Tudi to sem že probal, predno pa sem probal, sem imel zelo podobne občutke kot prej opisane s cigani v Sloveniji.

Bali potovanje za vnuke

V kolikor se boste na koncu vendarle odločili in se odpravili na Bali potovanje, vam zagotovo za to odločitev ne bo žal, še več, prepričan sem, da boste o tej avanturi z veseljem razlagali tudi svojim vnukom in če bo vse po sreči tudi pravnukom. Zagotovo pa se boste z veseljem še kdaj vrnili na tja in če se bo vse izšlo po vaših načrtih, zagotovo ne sami, ampak v družbi z vašimi najbližjimi, da jim boste pokazali kaj ste vse tam doživeli ob vašem prvem obisku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *