Browse By

Če vam telefon na dotik ni všeč, izberite klasičnega

Ljudje smo si zelo različni in posledično je povsem razumljivo, da dejansko potem tudi prihaja do razlik v navadah. Telefon tukaj ni nobena razlika, zato pa tudi obstaja toliko različnih v ponudbi in enim so bolj všeč klasični GSM telefoni, drugim pa na dotik.

Večinoma se sicer starejši nikakor ne morejo navaditi na te nove telefone in le – te še posebej radi pogledajo ponudbo, ki jo ima Simobil, vendar pa tudi to ni pravilo in je veliko tudi mladih, ki se jim zdijo klasični telefoni veliko bolj praktični. Dejstvo namreč je, da je pri telefonih na dotik treba paziti, da pomotoma ne damo ukaza telefonu, ki nas izredno hitro uboga, kar klasični telefoni nikakor niso. Treba je namreč tipko pritisniti, torej se tudi čuti vsak ukaz, ki ga damo telefonu.

Obstajajo namreč danes res zelo dobri in napredni GSM telefoni, ki omogočajo čisto vse, kar tudi na dotik, hkrati pa obstajajo tako v velikih izvedbah kot tudi v malo manjših. Torej so GSM telefoni tudi zelo napredni, lahko pa temeljijo samo na uporabnosti za določeno skupino ljudi, kot so na primer starejši, katerim so GSM telefoni še najbolj všeč. Edino, kar je res, pa je, da GSM telefoni danes nimajo tako zelo pestre izbire kot jo imajo touch screen aparati. Obstajajo pa še vedno določeni ponudniki, ki teh na dotik sploh ne izdelujejo in te so seveda šli z napredkom tako naprej, da so njihovi GSM telefoni izredno dobri, trpežni, razviti do potankosti in tako primerni tudi za najbolj zahtevne uporabnike, ki telefon uporabljajo v poslovne namene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *