Browse By

Cena konopljinega olja se razlikuje

Za konopljino olje lahko povsem brez težav rečemo, da ga je priporočljivo uživati pri številnih težavah z zdravjem, tako za preprečevanje določenim težavam kot tudi za lajšanje simptomov določenih bolezni. Seveda pa je povsem v človeški naravi, da kljub temu preverimo, kakšna je za konopljino olje cena. Cene so kar precej raznolike med posameznimi ponudniki, seveda pa se za konopljino olje cena razlikuje tudi glede na to, kolikšna je količina olja v posameznem pakiranju.

Da bi kar povsod veljalo, da je večje pakiranje cenejše od manjšega, nikakor ne moremo posplošiti, saj so določeni ponudniki to mišljenje začeli izkoriščati, zato le bodite pozorni. V podjetju Malinca se tako konopljino olje dobi za 12,99 € za 260 ml, če pa želite malo večje pakiranje za 500 ml, pa boste odšteli 19,99 €. Pri podjetju Malinca se torej vsekakor bolj splača kupiti večje pakiranje kot manjše, če pa bi želeli konopljino olje le preizkusiti, pa vam vsekakor svetujem, da najprej kupite manjše pakiranje.

Kljub vsem pozitivnim lastnostim vseeno konopljino olje ima nek poseben okus in marsikdo se nanj nikakor ne privadi, pa čeprav se še ne vem kako zelo trudi. Možno je v tem primeru okus prikriti tako, da se ga uporablja skupaj z živilom, ki okus konopljinega olja prikrije, kar je še posebej na začetku priporočljivo narediti. Velika večina se na okus, ki ga ima konopljino olje, prej ali slej navadi, žal pa kakšen odstotek ljudi obstaja, ki se na okus nikoli ne navadijo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *