Browse By

Če že želite kupiti olje za les, poglejte Silvaprodukt

Izbrati zaščito za les, pa saj to je nekaj najbolj enostavnega, tako ali tako jo bo treba obnavljati, s časoma pa bo treba les tudi zamenjati, ker ga bo dež, sneg in sonce tako uničil. Tako si predstavlja velika večina ljudi, ki so pripravljeni na to, da bo les res treba zamenjati in se zato o tem, kakšno in katero zaščito kupiti, sploh ne obremenjujejo. Pa je res treba vse to?

Res ne, če boste kupili zaščito v podjetju Silvaprodukt. Kot so nam objasnili, še vedno ljudje iščejo tudi olje za les, saj pravijo, da se barve in laki preveč hitro poškodujejo in jih je treba odstraniti in ponovno nanesti. Ampak olje za les pa je po vseh njihovih raziskavah najslabša možna rešitev, saj ne da se tudi spira in ga je treba ves čas ponovno nanašati, ampak je celo bolje, da se olje za les ne uporabi, saj se z njim naredi le večja škoda.

V podjetju Silvaprodukt je olje za les zamenjal vosek, ki se ga nanese le enkrat in vzdrži ogromno, ogromno časa

Pri njih se tako olje za les ne dobi več, dobi pa se vosek, ki pa ima tiste značilnosti, ki jih ljudje pripisujejo olju. Torej, ko se njihov vosek enkrat nanese, se ne spira, pa čeprav je les zunaj, brez strehe. Edino, ko pa ta zaščita ni aktivna, pa je takrat, ko je les namočen neprestano v vodo. V tem primeru ga je treba obnoviti.

Vsekakor lahko rečemo, da je omenjeno podjetje strokovnjak na tem področju, saj dejansko ves čas stremijo k razvoju takšnih sredstev, ki bi bila vseživljenjska za praktično čisto vse naravne pogoje. Za veliko pogojev jim je ta razvoj že uspel, za ostale pa je tako, da še vedno delajo na razvoju. Prav tako pa se tudi posvečajo testiranju trenutnih rešitev in na ta način so tudi ugotovili, da olje za les nikakor ni dobra rešitev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *