Browse By

Verižica z imenom naj bo ravno prav dolga

Vsekakor je pri vsakem darilu treba upoštevati kar nekaj stvari in tudi kar nekaj želja, če si želite, da bo darilo res tisto pravo. Če se vam to ne zdi potrebno za tistega, ki je sicer vaš prijatelj in kupite zanj le nekaj približno pravega, ker se enostavno ne morate pozanimati čisto o vsaki malenkosti, pa nikar tega ne naredite za mamico, ki ste jo s svojim otrokom ravno pripeljali domov. Zanjo ni dovolj kar vse, zanjo mora biti le najboljše in zato naj bo zlata verižica z imenom res takšna, kot si jo vaša žena želi. To vključuje tudi to, da je dovolj dolga. V kolikor ima žena raje krajše verižice, potem naj bo verižica z imenom kratka, upoštevajte pa, da se verižice dobijo v nekje sedmih dolžinah, pri čemer pa tiste največje dolžine niso primerne kot verižica z imenom, saj obeska nekje v višini prsi res ni smiselno nositi.

Kljub vsemu vedite, da je lahko zlata verižica z imenom različno dolga

Nekatere ženske imajo rade res čisto kratke verižice, večinoma so to tiste, ki praktično nikoli ne pokažejo dekolteja in jim zato kakšne dolge verižice niti ne pridejo v poštev. Potem so tiste, ki so že malenkost daljše, vendar pa ne kaj preveč. Pravzaprav je verižica z imenom nekje v prvih treh dolžinah, to je v dolžini 35 – 45 cm še najbolj smiselna, je pa jasno veliko odvisno tudi od tega, kako širok vrat ima vaša žena. V kolikor ima bolj širok vrat, potem morate to upoštevati tudi takrat, ko se kupuje verižica z imenom, saj vsekakor bodite bolj pogumni pri daljših verižicah.

Kar pa se tiče tistih največjih dolžin, pa je tako, da verižica z imenom ni najbolj smiselna. Za tiste najbolj dolge verižice je bolj smiselno, da imajo kakšen drug okras, če sploh kakšnega, velikokrat je še najbolj smiselno, da so brez vseh obeskov. Tako je še najbolj smiselno, da verižica z imenom pride nekje do tam, kjer se začne oprsje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *