Browse By

Čeprav se odločite za all inclusive Lefkas last minute, je lahko cena nizka

Bi si radi končno za letošnji dopust privoščili malo več, da vam ne bi bilo treba skrbeti za čisto nič, niti za vaš želodec, pa ne bi radi zopet preživeli dopusta na naši obali, pa na obali bližnje hrvaške? To vsekakor je možno, in sicer je Lefkas last minute all inclusive prava izbira. Zakaj ravno Lefkas last minute? Enostavno zato, ker je nekaj drugačnega, je še vedno blizu, za potovanje se ne porabi celega dneva, ki se jasno šteje v dan dopusta in tudi za namestitev je treba plačati polno ceno, kot da bi bili v hotelu cel dan, pa še ugoden je, čeprav se boste odločili za Lefkas last minute all inclusive. Ne bojte se takšne rezervacije in cene, ki jo boste morali plačati.

Samo pomislite, koliko je treba plačati za kosilo, če se odločite za polpenzion ali pa koliko je treba plačati za tak ali drugačen sendvič, pico pa še kakšen toast, da se lahko vsaj približno najeste, pa še vedno ste cel dan lačni. Dokazano in večkrat preračunano je že bilo, da je takšna namestitev najcenejša, razen seveda v primeru, da nameravate hoditi na izlete in le sem in tja kakšen dan preživeti na plaži nekje v bližini hotela. V tem primeru jasno plačate obrok, pa čeprav ga ne koristite, ampak to tako ali tako veste in se poznate, ali na dopustu raje poležavate ali pa raziskujete okolico.

Seveda pa je razlogov za odločitev za Lefkas last minute veliko več, kot je naštetih, nikakor ne smemo pozabiti tako povsem unikatne okolice, peščenih plaž, modrega morja, bližine ostalih otokov, ki jih lahko obiščete na številnih izletih ipd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *