Browse By

Da bo unikatna keramika res vrhunska, jo kupite v Keramoteki

Na trgu je ogromno trgovin ki prodajajo keramične ploščice. Ko pa se odločamo za unikatna keramika, jo v svoji prodaji ponujajo le določene specializirane trgovine. Ena takih je zagotovo Keramoteka. Unikatna keramika je edinstvena, izdelana le v določeni količini in prav zato je nekaj posebnega.

Kupci za prenovo svojega stanovanja pogosto iščejo posebne elemente, ki se ne ponavljajo v vsakem stanovanju. Prav tako iščejo kakovosto izdelano unikatna keramika in takšno zagotovo ponuja Keramoteka. Unikatna keramika pri njih je španskega izvora, od različnih španskih proizvajalcev, saj ti veljajo za vrhunske izdelovalce keramičnih ploščic nasploh, kar se tiče unikatna keramika, pa ponujajo vrhunske dizajne, ki so narejeni po zadnjih modnih smernicah. Keramoteka ponuja pester izbor vseh vrst keramičnih ploščic, od talnih, stenskih, zunanjih, za kopalnice, mozaik ploščice ter unikatna keramika. Pri njih se da dobiti vse, od večjih do manjših ploščic, kvadratastih, podolgovatih, takšnih z vzorci vseh vrst, modernimi, igrivimi, baročnimi, pa takšnih, ki so minimalističnega izgleda.

Prodajajo ploščice v imitaciji lesa, kamna in pa modne mozaik ploščice, ki se pogosto polagajo v prostore kot dekorativ. Izbor unikatna keramika pri njih je velik, cene pa se gibljejo od 19 evrov na kvadarni meter pa tja do 68 evrov na kvadratni meter. Pri njih je izbor tako velik, da se za vsak stil stanovanja in vsak okus najdejo vrhunsko izdelane ploščice. Pri vsem tem pa je seveda ključno, da svojim strankam nudijo individualne posvete glede opremljanja in izbora primernih ploščic za njihovo stanovanje. V njihvem razstavnem salonu na Vrhniki si je možno ogledati različno sodobno keramiko vrhunskih španskih, portugalskih in italijanskih proizvajalcev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *