Browse By

Implantati vam nudijo spet sijoč nasmeh

implantatiKaj je hujšega kot izguba zoba nekje spredaj, kar se vidi pri vsakem nasmehu, pa tudi pri govoru, človek pa je sicer popolnoma urejen, ima odgovorno delovno mesto in mora komunicirati tako s svojimi podrejenimi in nadrejenimi kot tudi s strankami? Ja, vsekakor zelo neprijetno in taka situacija kar kliče po čim hitrejši in najboljši možni rešitvi. Kljub temu, da imamo kar nekaj možnosti, predvsem kakšen mostiček se zelo pogosto uporablja, pa čisto vse rešitve niso najboljše oz. so nekatere celo zelo slabe. Kaj pa je najboljše? Zagotovo so implantati še najboljša rešitev, ki so tudi trajna rešitev, izgledajo povsem naravno in prav težko se ugotovi, da ni naraven zob, če si kdo res ne vzame časa za proučevanje, kar pa si ga tako ali tako ne.

Razlogov, zakaj so implantati najboljša izbira, je precej

Zakaj pravijo, da so implantati najboljša rešitev, če pa zahtevajo operacijo in gre pravzaprav za neke vrste poseg? V kolikor si želite zobovje in čeljust res dobro urediti, je tako ali tako v čisto vsakem primeru potreben nek poseg. Tudi prevleke oz. krone zahtevajo poseg, prav tako pa tudi implantati. Če si želite dolgotrajno in morda celo vseživljenjsko rešitev vaše težave, koliko časa bodo implantati takšni, kot si želite, je odvisno predvsem od vas, kako boste implantate negovali, saj jih je treba negovati na povsem enak način kot zdrave naravne zobe, potem so le implantati tisti, ki zagotavljajo tako dolgo življenjsko dobo.

Kar se tiče prevlek je tako, da so tudi dobra rešitev, vendar pa ne zagotavlja nihče, za koliko časa jih boste imeli, saj se v starosti kosti v čeljusti premikajo in kaj hitro se potem lahko zgodi, da prevleka več ne deluje oz. nima več takšnega izgleda, kot ga je imela na samem začetku ali pa celo postane neuporabno in jo je potrebno zamenjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *