Browse By

Servis viličarjev starejših letnikov vas lahko kar stane

servis viličarjevNa spletu se prodajajo številni različni viličarji, ki pa so večinoma starejših letnikov. Res, da je njihova cena bistveno bolj ugodna kot nakup novega viličarja, vendar pa se zavedajte, da imajo starejši viličarji praviloma tudi več opravljenih delovnih ur, le – te pa jasno vplivajo na večjo obrabo. Tako se lahko pripravite na to, da vas bo servis viličarjev stal kar nekaj na leto ali pa boste morali že na samem začetku, ob nakupu, za servis viličarjev nameniti kar zajeten kupček denarja. Povsem enaka zgodba je tudi v primeru lastniškega viličarja, zato je v takih primerih morda celo smiselno razmisliti, če je boljše, da izberete podjetje, kjer je prodaja in servis viličarjev in se morda kar z njimi pogovorite, kaj se vam bolj splača. Če si izberete takšno podjetje, je zagotovo še največja prednost v tem, da imate takoj predogled nad tem, kaj se vam bolj splača, odločitev pa je jasno vaša.

Servis viličarjev se splača, vseeno pa ne v nedogled, saj lahko popravila nanesejo celo za novega viličarja

Če izberete podjetje, kjer je prodaja in servis viličarjev, vam bodo zagotovo še najbolje svetovali, kdaj je tisti trenutek, ko pa servis viličarjev ni več smotrn in vam ponudili takšnega, kot ga imate sedaj ali pa boljšega, če boste izrazili takšno željo. Nenazadnje nas okvare tudi prisilijo v zamenjavo bolj zmogljive delovne opreme, ki bo pospešila delovni proces. Še vedno večina podjetij namreč na tem področju varčuje in odlaša z nakupom, vendar predvsem zato, ker ne preračunajo, koliko več bi lahko v istem času naredili.

Tako je servis viličarjev res smiseln takrat, ko gre za kakšno manjšo napako pri starejšem viličarju, pri viličarju, ki pa še nima veliko delovnih ur, pa se servis viličarjev vsekakor splača oz. je v tem primer treba pogledati, če je morda delovna oprema še vedno v garanciji.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *