Browse By

Naravnih zanimivost v Portorožu sploh ne manjka

hotel-maritaKo poleti obiščemo da dopust morje, da lahko otroci uživajo v vseh morskih radostih, je še posebej za družine z majhnimi otroci dobro raziskati in malo pogledati, kakšna je okolica destinacije. Če je vse, kar je za početi, samo čofotanje v vodi, zvečer si lahko privoščite le kakšen sok ali pa sladoled, potem to ni ravno najboljša izbira. Zakaj? Enostavno zato, ker otroci potrebujejo raziskovanje in tudi spremembo okolja in če je kaj za videti, boste tudi otroka navdušili nad tem, da dopust ni samo poležavanje na plaži cele dneve, temveč je lahko dopust tudi malo bolj razgiban. Kaj torej izbrati? Portorož. Zakaj? Ker so naravne zanimivosti v Portorožu res številne, lahko boste ves čas v naravi, ne pa da se boste večno sprehajali le po mestih.

 

Za naravne zanimivosti v Portorožu lahko le obiščete kakšno spletno stran in že jih boste našli in zagotovo boste presenečeni, koliko je zanimivosti v Portorožu

Samo če na hitro pogledamo, katere so zanimivosti v Portorožu, potem so to številne urejene pešpoti ali pa tudi kolesarske poti, potem so je tu tudi cerkev z zelo dolgo in pestro zgodovino, pa obzidje, galerije, dolina reke Dragonje, seveda pa nikakor ne smemo niti mimo vseh športnih aktivnosti, ki so na voljo (potapaljanje, surfanje, kajak, tenis (na centralnem igrišče prirejajo tudi ATP ali WTA turnirje), pa golf, panoramski poleti in še marsikaj se najde.

Seveda pa so zanimivosti v Portorožu tudi res izjemno lepo urejene plaža. Kljub temu, da jih je urejal človek, pa vse plaže niso urejene v takšni meri, da se je izgled že popolnoma spremenil, skrbijo pa tudi za čistost morja in tudi za to, da preverjajo vsak dan čistost vode, če je le – ta primerna za kopanje, skrbijo pa tudi za čistost plaž.

Zanimivosti v Portorožu in dogodkov tako vsekakor ne manjka, zaradi bližine še drugih urejenih mest, pa je še toliko manj bojazni, da bi vam bilo dolgčas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *