Browse By

Je na Bet at Home v času koronavirusa kaj dogodkov?

Koronavirus je čas, ko se je svet dobesedno ustavil. Ne samo, da se je omejilo družabno življenje, tudi športni dogodki so se bistveno zmanjšali, marsikje celo povsem ustavili. Gre za po eni strani precej zoprno situacijo, saj je veliko ljudi ostalo brez zaslužka, ali pa je le – ta manjši, po drugi strani pa bi radi ljudje s športnimi stavami nadomestili izpad s športnimi stavami, pa je na slovenski stavnici tako malo športnih dogodkov, da ni kaj dosti možnosti za zaslužek. Zato vam vsekakor priporočamo, da obiščete športno stavnico Bet at Home, kjer pa boste našli bogato izbiro športnih stav z dobrimi kvotami. Glede na to, da direktna povezava na Bet at Home ne deluje, obiščite tole povezavo https://www.stavidoma.com/bet-at-home, kjer boste dobili delujočo povezavo. Čeprav je stran blokirana s strani države, pa vseeno niste v prekršku oz. v neskladju z zakonom, če na Bet at Home igrate športne stave.

Trenutno je na Bet at Home tudi nogomet stavidoma

Vsi vemo, da so za športne stave med najbolj priljubljenimi športi nogomet, košarka, tenis, ameriški nogomet in hokej na ledu, na preostalih celinah so seveda tudi drugi športi zelo aktualni. Glede na trenutne razmere smo tako lahko zelo veseli, da imamo vsaj nekaj športov na prostem in tako se na Bet at Home trenutno dobijo tudi kvote za nogomet in ameriški nogomet ter nekaj dvobojev tenisa in hokeja. Košarke trenutno na Bet at Home ali na drugih stavnicah ne boste našli, saj so skupinski športi v dvorani trenutno povsod prepovedani. A vseeno, na Bet at Home je več kot dovolj športnih dogodkov, na katere se lahko stavi.

Idealen čas za spoznavanje novih športov

Če pa pogledamo na celotno situacijo malo bolj pozitivno, pa je to idealen čas za spoznavanje novih športov, tako da si lahko tudi sami malo razširite področje, na katere stavite in še malo bolj razpršite tveganje v času po koronavirusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *