Browse By

Jessica geleration za naravne nohte in permanentno lakirane

Ženske se za urejenost svojih nohtov pogosto odločijo za manikura Ljubljana. Pestrost izbire kozmetičnih salonov jim ponuja ogromno možnosti. Vedno več žensk pa si želi samo eno vrste manikure in to je Jessica geleration.  Manikura Ljubljana namreč ponuja samo določene kozmetične salone s to storitvijo.

Jessica geleration je posebna tehnika manikure, saj gre za permanentno lakiranje nohtov. Manikura Ljubljana ponuja kar nekaj kozmetičnih salonov, ki imajo v svoji ponudbi tudi permanentno lakiranje nohtov, vendar pa ne gre pri vseh prav za Jessica geleration.  Ta vrsta manikure se dela s posebnimi laki, ki so namenjeni naravnim nohtom, saj so do njih nežni in jih tudi ščitijo. S tovrstno manikuro dosežemo visok sijaj, hkrati pa so nohti tudi bolj zaščiteni proti lomljenju. Tiste, ki se odločajo za manikura Ljubljana so nad tem načinom še posebej navdušene, ker je obstojen tudi do 4 tedne.

Priznano podjetje, ki ponuja to vrsto permanentnega lakiranja, je podjetje Rehamed, ki se ukvarja z medicinsko rehabilitacijo, fizioterapijami, nego telesa, obraza in seveda tudi nohtov. Če se odločamo za kakovostno manikura Ljubljana, potem je ena izmed dobrih odločitev za to kozmetično olepšavo, podjetje Rehamed.

Kar se tiče modnih smernic glede urejenosti nohtov, manikura Ljubljana poskuša slediti le-tem in svojim strankam ponuditi čim več, kajti ženske si to želijo, prav tako pa raste tudi povpraševanje po tej storitvi. Kot vemo, je pred leti bila moderna tako klasična manikura kot francoska. Kasneje so prišle v modo razne vrste poslikav na nohtih, tudi nalepke, kamenčki in bleščice. To je nekako še vedno moderno, vendar pa se dandanes napredne ženske odločajo za permanenten način lakiranja nohtov, ker je bolj dolgo obstojen, vse bolj pa je pri tem pomembno tudi to, da se ženske odločajo za tiste kozmetične salone, ki ponujajo lake, kateri so manj škodljivi do naravnih nohtov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *