Browse By

Karitejevo maslo za vse družinske člane

Kaj pravite na to, da bi karitejevo maslo uporabljali kar vsi družinski člani in to od najmanjšega otroka, do najstarejšega družinskega člana, pri tem pa vse ostale kreme, mazila in masti zavržete? Verjetno si ne predstavljate, da bi lahko nežno dojenčkovo kožo namazali z isti kremo kot svojo kožo, ampak gre. Kupite si karitejevo maslo in doma boste lahko imeli samo še to. Gre za povsem naravno snov, ki ne povzroča nobenih alergij, hkrati pa je njena sestava takšna, da kožo neguje, celi tudi rane, opekline, hraste, preprečuje tudi strije na nosečniškem trebuščku in to vse zaradi izjemne vpojnosti in njegove maščobe. Pazite le na to, da izbrano karitejevo maslo ne bo vseboval ničesar drugega kot le karitejevo maslo iz ekološke pridelave. Ker ga je v taki obliki težko najti, vam priporočamo tega https://www.malinca.si/karitejevo-maslo-iz-ekoloske-pridelave-100g.html iz podjetja Malinca pri katerem ste lahko brez vseh skrbi, da vsebuje še kakšno drugo snov.

Karitejevo maslo priporočljivo za dojenčke

Še preden se otrok rodi, se straši praviloma založijo z vsemi možnimi pripomočki, med katerimi je nekaj tudi takšnih, ki jih ne bodo rabili nikoli, ampak novopečeni starši imajo raje vsega preveč kot premalo. Ko starši kupujejo vse pripomočke, grejo praviloma v trgovino za otroke, kjer prodajalki rečejo, naj da vse tisto, kar potrebujejo. Seveda bo prodajalka prodala vse, kar imajo na voljo v trgovini in ne bo svetovala, da raje kupite karitejevo maslo kot pa klasično hladilno kremo, ki jo imajo na zalogi. Te kreme imajo večinoma kar nekaj dodatkov, ki sploh nimajo kaj iskati tam notri, saj več nepotrebnih snovi kot boste nanesli na kožo, več snovi se bo v koži po nepotrebnem skladiščilo, potem pa pride do te ali one alergije in se starši sprašujejo, od kje. Snovi se pa nalagajo počasi. Če se boste odločili za karitejevo maslo, ki ga prodaja Malinca, pa se boste vsem tem nepotrebnim snovem izognili in boste na dojenčkovo kožo nanašali samo najbolje.

Izberite ekološko karitejevo maslo

Še enkrat to poudarjamo namenoma, saj ni pravila, da boste povsod našli ekološko karitejevo maslo, ker mu večina trgovcev dodaja še kar nekaj nepotrebnih snovi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *