Browse By

Kia Ceed sportswagon 1.6 crdi

kia_ceedGledate televizijo in vam reklama za Kio ceed nikakor ni več všeč, še posebej ne tisti njihov slogan, da dobite več avta za vaš denar? Nekako razumljivo, če se nikoli niste poglabljali v pravi pomen tega slogana. Na spletni strani Avto Magazin lahko preberemo, da so delali test za avto Kia Ceed sportswagon 1.6 crdi in ugotavljali čist vse vidike. Če si boste prebrali ta test, vam oglas prav gotovo ne šel več na živce, saj dejansko kljub ogromno dodatni opremi Kia Ceed ne bo stala nič več.

 

Kia Ceed sportswagon 1.6 crdi bo navdušila vse ljubitelje športnih avtomobilov

Ta model Kia Ceed je še posebej za vse tiste, ki imajo radi bolj športne avtomobile in si nikakor ne želijo kupiti kakšne limuzine ali pa karavana, hkrati pa za svoj športni avto ne bi odšteli gore denarja in hkrati ne bi bili prikrajšani za športno vožnjo. Kia Ceed bo s tem modelom prav gotovo navdušila čisto vse ljubitelje športne vožnje, morda edina malenkost, ki jo ima tak Kia Ceed, je v volanu, ki nekako ne daje pravega občutka na cesti zaradi svoje ne prav velike odzivnosti. V vsem ostalim pa bo Kia Ceed navdušil, saj ima ogromno opreme, med drugim tudi pametne ključe, nizko profilne pnevmatike, ki omogočajo malo hitrejšo vožnjo skozi ovinke, pa vseeno ne na račun bolj trde vožnje. Kljub temu, da gre za športni model Kia Ceed, pa vseeno nikakor ne gre pričakovati tiste surove trdote, temveč se udobje sploh ne zmanjša, pa čeprav gre za športno različico, ki je drugače trda. Prav tako je Kia Ceed zelo presenetila tudi v nizki porabi in to kljub visoki hitrosti, pri nizki, bolj normalni vožnji pa je bila jasno poraba še toliko manjša, torej je Kia Ceed tudi varčen avtomobil.

 

Kakor koli obrnemo, Kia Ceed je vsekakor pomemben igralec na tržišču in kljub negotovim začetkom nikakor ne moremo reči, da pri Kii niso ujeli konkurence pri nobenem segmentu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *