Browse By

Kids Concept misli predvsem na malčke

Vodilo razmeroma mladega podjetja s pomenljivim imenom Kids Concept je, da naj bodo otroci otroci. Morda si mislite, da saj to je logično, otrok je točno to – otrok. Deček ali deklica v zgodnjih letih. Pa vendar vse poteka s svetlobno hitrostjo, tudi odraščanje. Že najmlajši so prehitro porinjeni v svet računalnikov, tablic, družbenih omrežij, risank. Izpostavljeni so popolnoma vsemu in prav nič več zaščiteni. V resnici pa potrebujejo čas za odraščanje, čas za igro s preprostejšimi igračami. Taki, ki jim ne dajo vsega kar takoj, a spodbujajo njihove spretnosti. Zato so se pri Kids Concept odločili, da sodobne otročke naučijo, kako se igrati. V spletni trgovini Hajdi https://www.hajdi.si/kid-s-concept.html lahko občudujete njihovo ponudbo.

Kids Concept je z vami že v prvih letih kids concept hajdi

Ena od prvih igračk je najverjetneje ropotuljica. Za majhne mora biti ta mehka, prijetna na otip in predvsem varna, zato Kids Concept posveča posebno skrb izdelavi prav takšnih. Je ravno prave velikosti in lahka za vzdrževanje. Našli jo boste v obliki lisičke, ovčice in zajčka, ki jih Kids concept ponuja v nežnih barvah in prepoznavnih oblikah. Že od malega bo vaš zaklad spoznaval svet živalic. Zgodnje srečanje z zajcem bo olajšalo prepoznavanje sličic dolgouhca v otroški knjigici. Dojenčki se bodo z veseljem igrali z avtomobilčkom, letalcem in tovornjakom, ki so pravzaprav dva v enem. Če analizirate njihove izdelke, boste videli, da jih več nudi dva v enem. Pri Hajdi najdete privlačne pripomočke za krepitev motoričnih spretnosti dojenčka.

Kids Concept vključuje zabavo in zdravje

S pomočjo Kids Concept se bo vaše dete zabavalo, umirilo, spodbujalo samozavest, radovednost in krepilo sposobnost telesa za gibanje. Nič od naštetega ni zanemarljivo. Starši želijo najboljše za svoj naraščaj. Zato jim je treba omogočiti vsako prednost. Že v prvih letih je treba negovati lastnosti in krepiti veščine. Potomci naj zrastejo zdravi, krepki, tako v telesu kot duhu. Mati in oče lahko to omogočita tudi z nakupom kakovostnih predmetov za igro, kot jih izdelujejo pri Kids Concept. Ravnotežje in koordinacijo bo izboljšal fantek ali deklica, ki bosta ponosna lastnika lesenega poganjalčka. Kakovostno izdelan bo ostal v družini in počakal še na drugega ali tretjega člana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *