Browse By

Registracija delovnega časa z Allhours aplikacijo je lahka

registracija delovnega časaRegistracija delovnega časa z Allhours aplikacijo je povsem enostavna in preprosta, tako da je primerna tudi npr. za gradbena podjetja, ki imajo v večini primerov zaposlen tak kader, ki ni ravno domač z uporabo sodobne tehnike. Namreč, registracija delovnega časa se opravi zgolj z dvema klikoma na svojem pametnem mobilnem telefonu, katerega pa ima praktično že vsak uporabnik mobilnih telefonov. Poleg tega, da je uporaba te aplikacije povsem preprosta in lahka, pa zaposleni lahko preko nje tudi sami nadzirajo koliko delovnih ur so že opravili v tekočem mesecu in tako prilagajajo svoj delovnik potrebni kvoti za določen mesec.

Obračun plač na daljavo

Registracija delovnega časa z Allhours aplikacijo omogoča tudi obračun plač na daljavo. Namreč, ob zaključku delovnega obdobja, npr. delovnega meseca, enostavno in preprosto zgolj v nekaj korakih poročilo v xls ali csv formatu pošljete svoji računovodji, da vse skupaj vnese v računovodski program ter izplača plače zaposlenim. Na ta način vam registracija delovnega časa privarčuje čas in denar ter poveča zadovoljstvo zaposlenih, saj zaposlenim ni več potrebno na sedež podjetja, da registrirajo svoj prihod v službo ali odhod iz nje. Vam pa ni potrebno sesti za računalnik, da izvozite poročilo za računovodstvo, ampak lahko vse skupaj opravite kjer koli, le svojo mobilno napravo morate imeti pri sebi. Kaj še hočete več?

Registracija delovnega časa je trotlziher

Registracija delovnega časa preko opisane aplikacije je tako zelo otročje lahka, da je pravzaprav trotlziher. Uporabnik pri uporabi praktično ne more narediti napake. Prav vsakega, tudi nekoga, ki bi prvič imel v rokah mobilno napravo, je mogoče uporabo te aplikacije naučiti zgolj v dveh minutah, tako zelo enostavna za uporabo je. Delodajalci, zato ne odlašajte ampak kar takoj poiščite to čudovito aplikacijo in vpeljite v poslovanje svojega podjetja in kar na enkrat boste imeli več denarja in več prostega časa, hkrati pa bodo tudi vaši zaposleni bolj zadovoljni in bodo z večjim veseljem prihajali v službo, saj bo plačni sistem vsak mesec urejen tako kot mora biti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *