Browse By

Konopljina semena in izdelki Be hempy

Blagovna znamka Be hempy prinaša naravne izdelke iz industrijske konoplje (Cannabis sativa). Tovrstna konoplja vsebuje minimalno oziroma ničelno vrednost THC (tetrahidrokanabinol), torej industrijska konoplja nima psihoaktivnih učinkov. Konoplja v naravnih izdelkih pozitivno vpliva na posameznikovo zdravje in izboljšuje kakovost življenja. Številni domači in tuji uporabniki konopljinih izdelkov omenjene blagovne znamke poročajo o pozitivnih učinkih tovrstnih izdelkov, si pa omenjena blagovna znamka prizadeva za naravno in lokalno, zato so izdelki narejeni iz industrijske konoplje, ki je zrasla na slovenskih tleh.

be hempyKonopljini izdelki Be hempy

Konopljini izdelki blagovne znamke Be hempy se uporabljajo v prehrani, med njimi pa so tudi kozmetični izdelki. Na voljo so oluščena konopljina semena, ki vsebujejo nad 30 odstotkov beljakovin, in neoluščena konopljina semena, ki vsebujejo skoraj 20 odstotkov beljakovin. Konopljina semena se lahko uporabljajo samostojno ali kot dodatek k jedem. Omenjena blagovna znamka ponuja tudi konopljine proteine v prahu, ki so bogat vir beljakovin. Poleg tega lahko izbirate med konopljinim čajem v filter vrečkam in čajem iz vršičkov konoplje. Na voljo so tudi raznovrstne konopljine kapljice s konopljinim oljem, pa tudi konopljine kapsule in smola. To je samo nekaj prehrambnih izdelkov iz konoplje, blagovna znamka podjetja Toro Green pa prinaša tudi številne druge izdelke, namenjene uporabi v prehrani. V okviru omenjene blagovne znamke so na voljo tudi kozmetični izdelki iz konoplje. Na primer konopljino mazilo s smiljem, primerno za občutljivo kožo, ki z naravnimi sestavinami poskrbi za mehko in dišečo kožo.

Kje kupiti konopljina semena in konopljine izdelke?

Konopljina semena in konopljine izdelke blagovne znamke Be hempy lahko najhitreje kupite v spletni trgovini, kjer lahko pridobite dodatne informacije o sestavi, uporabi, učinkih, količini in ceni posameznega izdelka. V spletni trgovini lahko kupite posamezne konopljine izdelke ali komplete z več izdelki. Konopljine izdelke omenjene blagovne znamke lahko kupite tudi v najbližji trgovini, na spletu pa lahko pridobite informacije o prodajnih mestih tovrstnih izdelkov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *