Browse By

Spirulina ena od idealnih snovi za razstrupljanje

To, da čisto vsak človek, ki živi v modernem svetu, potrebuje razstrupljanje telesa, čivkajo že praktično vrabci na strehi. Navkljub temu pa ljudje danes še vedno ne vedo, kater je tisti izdelek, ki ga je priporočljivo uživati, zato smo za vas preverili, kaj je najbolje uživati. Zagotovo je prva izbira spirulina, ki pa jo lahko zamenjate tudi s chlorello. Vsekakor pa ima v podjetju Malinca spirulina v prahu še posebno mesto, saj kot so nam zaupali, imajo narejen tudi njihov detox mix, v katerem je tudi spirulina v prahu, ječmenova trava in lucuma. Poleg tega miksa pa priporočajo še pegasti badelj. Napitek si je povsem enostavno pripraviti, ker pa ni prav dobrega okusa, pa jo je priporočljivo zmešati s kakšnim sokom ali smoothijem ter nato čez dan popiti dovolj tekočine.

Spirulina resnično deluje Malinca spirulina v prahu

Če še vedno dvomite v to, da vam lahko alga spirulina res povrne normalno telesno težo, povrne energijo in vas zaščiti pred številnimi boleznimi ter prehladi, potem si lahko preberete številne študije in raziskave, ki so bile narejene za to rastlino in zagotovo ne boste našli prav nobene slabe izkušnje oz. raziskave, ki bi govorila, da spirulina ni tako zdravilna ali pa celo nima nobenega efekta. Prav tako pa boste našli tudi natančna navodila, kako naj se spirulina uživa, kar pa boste našli tudi na spletni strani podjetja Malinca.

Začnite postopoma z razstrupljanjem

Čeprav ste ugotovili, da vaši klinični znaki jasno nakazujejo na to, da morate razstrupiti svoje telo, pa to še ne pomeni, da začnite kar na enkrat z večjimi količinami, da dodate takoj tudi pegasti badelj, temveč pustite svojemu telesu, da se na spremembo počasi navadi. Spirulina zmešana z ječmenovo travo bo za sam začetek dovolj, potem postopoma dodajte še pegasti badelj. Seveda pa ni nobene ovire, če bi hkrati začeli uživati tudi ovsene kosmiče, chia semena in laneno seme, saj za te izdelke nikoli ni napačnega trenutka, ker so ravno tako zelo zdravilne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *