Browse By

Mizarstvo izdeluje unikatno pohištvo po meri

V primerjavi s serijsko izdelanimi kosi pohištva v trgovinah na drobno, mizarstvo izdeluje notranjo opremo po meri, pri čemer se obrtniki opirajo na želeno funkcionalnost pohištvenih elementov, unikaten dizajn, dimenzije prostora in uporabo kakovostnih materialov iz lesa.

Izkušeni obrtniki svetujejo o najbolj ustrezni izbiri, opravijo 3D izrise pohištvenih elementov v prostoru za boljšo prostorsko predstavo in možnosti različnih postavitev ter meritve v stanovanju, hiši ali poslovnem prostoru. Temu sledi izdelava kosov in nenazadnje tudi montaža, saj mizarstvo nudi individualen pristop z oblikovanjem in izdelavo notranje opreme po naročilu.

Mizarstvo nudi unikatno oblikovanje po meri osebnega sloga

Pohištvo po meri daje domovom in poslovnim prostorom edinstven in neponovljiv videz, ki ga ni mogoče kupiti v kataloški prodaji. Mizarji lahko po željah in potrebah naročnika izdelajo različne pohištvene elemente v unikatnem dizajnu, kot so elementi za dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, spalnice, kopalnice, otroške sobe, predsobe in drugo. Unikatno mizarstvo lahko izdela tudi lesene izdelke za poslovne prostore, apartmaje in turistične objekte.

Velika prednost izdelave notranje opreme po naročilu je v tem, da pohištveni elementi odražajo osebni slog naročnika, ki sovpada z že postavljenimi elementi v prostorih ali pa s samo arhitekturno zasnovo stavbe. Poleg tega mizarstvo omogoča, da naročniki v leseno pohištvo dodajajo različne dekorativne dodatke, kot so rezbarije, zaključni detajli in drugo.

Mizarstvo po meri nudi praktične rešitve za vsak prostor

Izdelava lesenih pohištvenih elementov omogoča, da se vsi kosi prilegajo dimenzijam v prostoru in pri postavitvi upoštevajo elemente, kot so vrata, okna, kamini in drugo. Poleg tega je mizarstvo po meri specializirano za to, da obrtniki poiščejo funkcionalne rešitve za vsak prostor, zato da so vsi kotički optimalno izkoriščeni, ne glede na to, ali gre za večje ali manjše prostore.

Mizarji poskrbijo tudi za funkcionalnost pohištvenih elementov. Na primer, pri krilnih ali drsnih vgradnih omarah po meri mizarstvo poskrbi za izdelavo vseh dodatkov, kot so prilagodljive notranje police, obešalne palice, predali za oblačila, predali za shranjevanje nogavic in spodnjega perila ter drugo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *