Browse By

Unikaten zdrav muesli si lahko sestavite sami

Zdrav in polnovreden jutranji obrok je zagotovo muesli, ki vas bo dodobra nasitil do kosila, na drugi strani pa je to lahek obrok, saj z domačimi sestavinami brez sladkorja, z malo maščob in ogljikovih hidratov nudi številne prednosti za zdravje in prebavo. Sladkobo okusa pa kosmičem daje sušeno sadje.

V spletni trgovini in v številnih trgovinicah po Sloveniji pa podjetje zMuesli prodaja povsem naravne muesli izdelke, ki jih ročno polnijo le z najbolj kakovostnimi sestavinami. Polnozrnatim kosmičem in domačim granolam so dodane številne zdrave sestavine. Domače granole lahko kombinirate s čokolado, sadjem, oreščki in drugimi sestavinami.

Muesli povsem po vašem okusu

zmuesli

V maloprodajnih trgovinah so na voljo le pakirani izdelki, vi pa lahko muesli preko spleta tudi naročite po vašem okusu. Izbirate lahko med različnimi količinami oziroma pakiranji, vse od manjših vrečk za pripravo nekaj obrokov do večjih pakiranj po en kilogram. V vsakem primeru pa kosmičem izberete osnovo, kot so riževi, sojini in koruzni kosmiči, rženi, ječmenovi in polnozrnati kosmiči ter domače granole in hrustljavčki.

Osnovi pa lahko dodate različne dodatke, tako da bo imel vaš unikaten muesli prav poseben okus po vaši izbiri. Izbira dodatkov je velika, saj so na voljo brusnice, marelice, rozine, jabolka, datlji, kokos kocke, lešniki v mlečni čokoladi, chia semena, goji jagode, borovnice, bučna semena, ingver v prahu in mnogo več.

Pakiran muesli za na pot

muesliMnogim zjutraj uide priprava zajtrka, saj se nam vedno mudi in v jutranji naglici preprosto nimamo časa, da bi pojedli zdrav in hranilen obrok, kot je muesli. Zato lahko tudi naročite že pripravljene kosmiče z dodatki, ki so že v embalaži, v katero lahko dodate jogurt ali mleko. Tako lahko zajtrk pojeste med potjo ali pa v službi.

Podjetje zMuesli je v svojo spletno ponudbo uvrstilo različne okuse muesli izdelkov za na pot, ki so na voljo v bio razgradljivem lončku ali pa v manjših vrečkah, ki jih stresete v skledo. Domačim granolam in polnozrnatim žitom so dodani različni oreščki, kokos, aroma burbonske vanilije ter belo in temno čokoladne kapljice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *