Browse By

Najem vozila v Ljubljani in okolici

Iščete najem vozila v Ljubljani ali okolici? Želite najeti osebno vozilo, družinski avtomobil, luksuzen avtomobil ali kombi za prevoz oseb oziroma tovora? Najem vozila lahko naredite pri ponudniku izposoje vozil Agio, pri katerem lahko najeto vozilo prevzamete v poslovalnici v Ljubljani ali v poslovalnici na Letališču Jožeta Pučnika, najeto vozilo vam lahko tudi dostavijo, in sicer v oddaljenosti do 20 kilometrov. Več o tem kakšna je ponudba za najem vozila pri njih, si lahko preberete na njihovi spletni strani https://www.agio.si/najem-vozil/. Izbirate lahko med manjšimi avtomobili, večjimi avtomobili, primernimi za družine, in kombiji, namenjenimi prevozu oseb ali tovora.

Najem osebnega ali družinskega avtomobila agio najem vozil

Pri omenjenem ponudniku izposoje vozil lahko najamete manjši avtomobil zase ali večjega za družino. Zagotavlja ugoden najem vozila, hkrati pa obljublja, da je izposojeno vozilo zanesljivo in udobno. Osebna vozila, ki jih ponujajo v najem, so mlajša od enega leta in imajo prevoženih manj kot 30.000 kilometrov. Lahko se odločite tudi za najem družinskega avtomobila. Če potrebujete večje vozilo za svojo družino, so vam na voljo večji družinski enoprostorci in karavani. Tako kot pri najemu osebnih avtomobilov tudi pri družinskih vozilih velja, da so mlajša od enega leta.

Najem kombija pri podjetju Agio

Najem vozila pri omenjenem ponudniku izposoje vozil vključuje tudi najem kombija, tako za prevoz oseb kot za prevoz tovora. Pri najemu kombija boste glede na namen uporabe vozila lahko izbirali med različnimi kombiji. Če potrebujete kombi za prevoz oseb, vam je na voljo vozilo, ki sprejme osem oseb in voznika. Lahko se odločite tudi za najem vozila z voznikom. Najamete pa lahko tudi kombi za prevoz tovora. Na voljo je kombi, ki omogoča prevoz tovora do 1450 kg in velikosti do 12 kubičnih metrov prostornine. Pri omenjenem ponudniku izposoje vozil lahko za prevoz oseb najamete kombi Opel Vivaro, ki sprejme osem potnikov in voznika, za prevoz tovora pa vam je na voljo transportno vozilo Renault Master.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *