Browse By

Najemi avto pri ponudniku, ki ti je dovolj blizu

Bližina storitvenih podjetij je lahko ključnega pomena, še posebej to velja za ponudnike, katerih storitev je izposoja tega ali onega. Rent a car doma je npr. ena od takšnih stvari, za katero se splača gledati tudi na to, kako daleč je podjetje, ki nudi rent a car. Namreč, v kolikor uporabljate renta a car doma oz. od ponudnika, ki vam je dovolj blizu, vam avto, ki ga želite najeti, pripeljejo na želeni kraj in to brezplačno.

Če pa se za rent a car odločite pri oddaljenem ponudniku, ki ima sicer sam rent a car najem cenejši od tistega bližnjega, kar se lahko zgodi pri tujem ponudniku, pa vam bo zaračunal dostavo vozila, zaradi česar bo skupna cena same storitve višja. Zato vam toplo priporočam, da ne gledate zgolj na ceno samega rent a car najema, ampak na skupno ceno celotne storitve. Vedno preverite, koliko vas bo prišlo vse skupaj še preden se dokončno odločite, pri katerem ponudniku boste rent a car najem vzeli.

Toplo vam priporočam, da vse skupaj res dobro preverite, še posebej takrat, ko se odločate, da boste vozilo najeli za več dni, kajti cena je lahko zelo, zelo različna. Najbolje je, da v takšnem primeru najdete ponudnika, pri katerem se lahko dogovorite za posebno ceno, če je najem daljši, tu je mišljena dolžina najema 1 mesec ali več. V večini primerov pa je tisti bližnji ponudnik rent a car vozil najboljša izbira, še posebej, če res podrobno vse preračunate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *